Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

«Δεν φταίει ο γιος μου, αυτοί είναι... ΣΥΡΙΖΑ»

Τα αδικαιολόγητα προσπάθησε να δικαιολογήσει χθες ο πατέρας του κατηγορουμένου για την επίθεση εις βάρος μαθητή έξω από το σχολείο του στο Π.Φάληρο τον Ιανουάριο του 2013. Με μία σειρά από ανεδαφικούς ισχυρισμούς, ο συνταξιούχος αστυνομικός κατηγόρησε ευθέως το θύμα και την οικογένειά του ακόμη και για... εξέγερση στις Φυλακές Αυλώνα, όπου κρατείται ο γιος του για την απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Οι χαρακτηρισμοί δεν είχαν τελειωμό, με τον κ. Αποστολόπουλο να υποστηρίζει ότι το θύμα, που σήμερα είναι 17 ετών, είναι... έμπορος ναρκωτικών, υποκινητής καταλήψεων, αλλά και ιδιόρρυθμος μαθητής που δεν ασχολείται με τα μαθήματά του.

Από το «στόχαστρο» του πρώην αστυνομικού, που υπηρέτησε στα ΕΚΑΜ, δεν γλίτωσαν ούτε οι γονείς του μαθητή και κυρίως η μητέρα του, για την οποία με ήρεμο και ψύχραιμο ύφος υποστήριξε μεταξύ πολλών άλλων: «είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και υποκινεί τους αλλοδαπούς σε εξέγερση στις Φυλακές Αυλώνα». Σε άλλο σημείο, ανέφερε: «Ο γιος μου δεν είναι μπράβος, ούτε νονός, ένας φοιτητής είναι. Καταστρέφεται ένα παιδί γιατί εμπλέκονται υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ και τα αρπακτικά αυτά της πολιτικής εκμεταλλεύθηκαν ένα μπλουζάκι της Χρυσής Αυγής, που φορούσε η κοπέλα του».

«Ευαίσθητο παιδί»

Ο μάρτυρας, που αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τη Χρυσή Αυγή, στράφηκε και κατά άλλων εμπλεκομένων, ενώ χαρακτήρισε το επίμαχο σχολείο του Π. Φαλήρου «άντρο ακολασίας».

Πρόεδρος: Μιλάτε για το ίδιο σχολείο, στο οποίο έμπαινε ο γιος σας, αν και δεν ήταν μαθητής, με τη συγκατάθεση καθηγητή;

Μάρτυρας: Εμπαινε ως μελλοντικός συνάδελφος επειδή σπούδαζε θεολογία και θα γινόταν καθηγητής.

Παράλληλα, κατέθεσε πως ο γιος του δεν επιτέθηκε στο μαθητή, απλά τσακώθηκαν, καθώς και ότι δεν τραυματίστηκε κανείς βαριά. Ισχυρίστηκε δε πως μερικές ημέρες μετά το περιστατικό, ο ίδιος είδε το θύμα με ένα φίλο του να κάθονται σε παγκάκι. «Είχε ένα μικρό τσιρότο στο λαιμό και ένα στη μύτη και κάπνιζε τσιγάρο», κατέθεσε.

Εισαγγελέας: Γιατί προανακριτικά ο γιος σας είπε ότι βρισκόταν στο Πανεπιστήμιο τη στιγμή του περιστατικού;

Μάρτυρας: Υπάρχουν ευαίσθητα παιδιά. Σεβάστηκε τον πατέρα του, που ήταν αστυνομικός. Το αμάρτημά του ήταν που έφυγε από το σημείο.

Εισαγγελέας: Αν το τραύμα ήταν μικρό, όπως λέτε, γιατί να φύγει;

Μάρτυρας: Από σεβασμό σε εμένα και στους καθηγητές του Πανεπιστημίου...

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Το μήλο κάτω από τη μηλιά πέφτει! Ο γιος του φασίστα τι άλλο εκτός από φασίστας θα μπορούσε να γίνει? Πριν από τα παιδιά πρέπει να λογοδοτήσουν οι γονείς για την ανατροφή που τους δώσανε. Οι συγκεκριμένοι είναι ακατάλληλοι για γονείς και πρέπει να τους αφαιρεθεί ο τίτλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή