Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Να γίνεις φασίστας, γιε μου

Τι τους θέλεις, γιε μου, τους παιδικούς σταθμούς, τα νηπιαγωγεία, τα σχολεία; Τι τα θες τα πανεπιστήμια, τα μεταπτυχιακά, τα διδακτορικά; Να γίνεις φασίστας, γιε μου, να γίνεις ακροδεξιός, εθνικιστής, πατριδοκάπηλος, να θυσιαστείς για την οικογένεια, να σωθείς κι εσύ να σωθούμε κι εμείς οι γερόντοι, να πάρουμε ένα τζιπ, μια μεζονέτα, ένα εξοχικό με πισίνα.

Θα ξεκινήσεις από χαμηλά, γιε μου, θα πουλάς προστασία σε μπαρ, σε καφετέριες, σε παμπ, θα φοβερίζεις ψιλικατζήδες, σουβλατζήδες και αλλοδαπούς μικροπωλητές, θα περνάς τις γριές απέναντι στο ΑΤΜ και θα τους παίρνεις τη μισή σύνταξη ως αμοιβή για τραπεζικές εργασίες. Δύσκολη δουλεια, του πεζοδρομίου, προσοδοφόρα όμως. Θα βγάζεις τρεις βασικούς μισθούς στο νερό κι αν την κάνεις καλά, θα το εκτιμήσουν οι ανωτέροι και θα σου δώσουν προαγωγή. Θα σε βάλουν γενικό δερβέναγα σε σκυλάδικο, θα λύνεις και θα δένεις- κυρίως θα δένεις - μέχρι και το πρόγραμμα του μαγαζιού θα καθορίζεις, «να μπει πρώτο όνομα στη μαρκίζα ο Βαγγέλης ο Χλέμπουρας, που είναι δικό μας παιδί».

Κάποια στιγμή θα κλείσεις, γιε μου, τις παρτίδες σου με τη νύχτα και θα βγεις στο φως της μέρας, θα γίνεις έμπορος, θα γίνεις μαγαζάτορας μεγάλος και τρανός. Θα ανοίξεις μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, θα το ονομάσεις «Φάλαγγα», θα το στολίσεις με φωτογραφίες του Παπαδόπουλου και του Πατακού και θα αρχίσεις μα πουλάς αβέρτα μπλουζάκια που θα γράφουν πάνω "Πας μη Έλλην βάρβαρος", "Μολών λαβέ», αλλά και ρούχα με τα εμβλήματα των τριών Όπλων μας, του Στρατού μας, του Ναυτικού μας, της Αεροπορίας μας και της Αστυνομίας μας. Θα 'ναι και πακιστανικά τα ελληνοπρεπή μπλουζάκια, θα τα πουλάς με κέρδος 500%, θα αφοδευτούμε στο τάλιρο, γιε μου, διότι, όπως λένε και οι Κινέζοι, «η Φάλαγγα είναι το σεξ σοπ του φασίστα».

Μόλις βγεις στο φως, γιε μου, όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Θα πας να γραφτείς σε ένα σύλλογο αγανακτισμένων κατοίκων και θα βγαίνεις στα κανάλια να γκαρίζεις κατά των μεταναστών, των Σκοπιανών και των Τούρκων. Θα σου ανοίξουνε διάπλατα τις πόρτες τους τα κανάλια -ψοφάνε για εθνικό λόγο τα κανάλια, γουστάρουν ρατσισμό, εθνικισμό και μισαλλοδοξία. Θα βγεις μια, θα βγεις δυο, θα βγεις τρεις στο γυαλί, την τέταρτη φορά θα βρεθούν μερικές χιλιάδες ηλίθιοι -μυριάδες οι ηλίθιοι, γιε μου, δεν θα ξέρεις ποιον να πρωτοδιαλέξεις- να σε ψηφίσουν και να σε βγάλουν βουλευτή. Αυτό ήταν, γιε μου! Με το που θα γίνεις βουλευτής θα αρχίζεις να καταθέτεις ερωτήσεις υπέρ της αγοράς εξοπλισμών, δεκάδες ερωτήσεις, για τα Super Puma, για τα Miraz, για τους πυραύλους. Θα καταθέτεις, και θα καταθέτεις, και θα καταθέτεις, μέχρι να κοιτάξεις τον λογαριασμό της off shore και να ανακαλύψεις ότι κάποιος άγνωστος έχει βάλει μέσα 1,65 εκατομμύρια ευρώ.

Γίνε φασίστας, γιε μου, να λαδώσει τ' άντερό μας.

- See more at: http://stokokkino.gr/article/1000000000000490/Na-gineis-fasistas-gie-mou#sthash.uSL9skui.jTLptnph.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου