Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ Η ΦΡΑΣΗ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ

Οπως διαβάζουμε στο greek alert αλλοδαποί ηταν οι δράστες για το κάψιμο της εβραϊκής συναγωγής στα Χανιά. Οπως πρόεκυψε ο δραστης ειναι αμερικανός ο οποιος ειχε συνεργούς εναν Έλληνα και δυο βρετανούς. Και φυσικα ωρύεται το greek alert οτι oτι και να γινει κατηγορούνται αδίκως οι εθνικιστές (η γνωστη κλάψα)
Φυσικα καθε νοήμων άνθρωπος θα εκανε καποιες παρατηρήσεις σχετικά με το αρθρο των γκεμπελισκων του greek alert

1) Καταρχήν ο τιτλος ειναι παραπλανητικός, θέλοντας με αυτον να εμφανίσουν ακομα και για το κάψιμο της εβραϊκής συναγωγής υπεύθυνους τους «ξενους» (οι οποιοι ως γνωστών φταίνε για ολα)

2) Εκτος απο παραπλανητικός ο τιτλος ειναι και αναληθής, απο τη στιγμή που εκτος απο αλλοδαπούς συμμετείχε και ενας ημεδαπός

3) Ακομα και αλλοδαποί ομως να ηταν οι δραστες, γιατι κάποιος αλλοδαπός να μην μπορει να ειναι και εθνικιστής .

4 σχόλια:

  1. DEN KSERO AN EIDES TIN ANAKOINOSI TON USA .TO OTI EIPIRXAN KI DYO AMERIKANOI KI ENAS BRETANOS DIXNI OTI OI ELLHNES OS ETHNOS DEN KAINE SYNAGOGES.TORA AN NOMIZIS OTI OLOI OLOI OI ETHNIKISTES [ASE POU DEN KSERO PLEON TI ENOIS ME TON ORO ETHNIKISTIS ]KAINE SYNAGOGES ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το οτι την συναγωγη δεν την εκαψε ελληνας εθνικιστης αλλα ξενος μικρη σημασια εχει. τα κινητρα οπως και να εχει ρατσιστικα ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @antim
    Ναι αλλά τους έλληνες κατηγορούσαν για αντισημιτισμό μετά από αυτό το περιστατικό τα διάφορα αμερικάνικα και βρετανικά έντυπα. Δεν υπάρχει η πιθανότητα να είναι προβοκάτσια με προφανή στόχο τις σχέσεις Ελλάδας-Ισραήλ; Όσο για τους εθνικιστές, δεν ξέρω αν κατάλαβες αλλά είναι αγγλοσάξωνες εθνικιστές εντός ελληνικού εδάφους, οπότε μιλάμε για επιθετική ενέργεια αλλοδαπών εθνικιστών. Δες στο Strategy geopolitics με περισσότερες πληροφορίες, καθότι τα άνωθι μπουμπούκια που έκαψαν την Συναγωγή ήτανε υπαλληλάκια του ΝΑΤΟ (ο έλληνας ήταν τροφοδότης στην Αμερικάνικη Βάση στην Σούδα και οι άλλοι ήταν ΝΑΤΟικοί στρατιώτες). Το θέμα είναι πιο σκοτεινό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οπως ειπα και πιο πριν το ζητημα ειναι οτι τα κινητρα ηταν ρατσιστικα.
    αν ξεχωριζα τους ελληνες εθνικιστες και τους ξενους θα ημουν και εγω ρατσιστης ;-)
    αν τωρα παιζει κατι απο πισω περα απο τα ρατσιστικα κινητρα δε το ξερω και ουτε και κανενας αλλος νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή