Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Πατρα: απόπειρα πορείας των χρυσαυγουλων τη δευτερα και η ανακοπή της

Τη Δευτέρα γύρω στις 7 το απόγευμα, 40-50 χρυσαύγουλα από την Πάτρα και γυρω περιοχές μαζευτηκαν στη φασιστοτρυπα τους στην οδο γερμανου για να επιθεωρησουν τις ζημιες που αφησε η επιθεση απο αντιφασιστες και αντιφασιστριες την πεμπτη που περασε.

Ειχε προηγηθει η γελοιοποιηση και η ταπεινωση τους με τις εικονες που βγηκαν στη δημοσιοτητα απ τις σπασμενες λεκανες, βρυσες, ντουλαπια, κουφωματα, καθως και το τριημερο κλαψιμο τους σε δελτια τυπου, συνεντευξεις και σχολια σε σελιδες κοινωνικης δικτυωσης (για τους μπατσους που δεν τους φυλανε οσο θα θελαν και για την υπολοιπη ελλαδα που δεν καταλαβαινει τι περνανε).

Ετσι τη δευτερα ο μπατσοι εκαναν υπερωριες πρωι - απογευμα. Το πρωι στηνοντας τη διμοιρια και τους διας μπροστα απ τα γραφεια, στη θεα των 70 περιπου αντιφασιστων που εκαναν μοιρασμα και αφισοκολληση στη γειτονια και το απογευμα επιστρατευοντας ολη την αστυνομικη δυναμη της πατρας (διμοιρια, περιπολικα, οπκε, διας, ασφαλίτες) να τους φυλαει εξω απ τα γραφεια τους. Τοση ασφαλεια φαινεται ότι αισθανθηκαν ώστε ανακοινωσαν στο site τους λιγο μετα τις 8 οτι 200 απο δαυτους (εδω γελαμε...) θα κανουν και πορεια στους κεντρικους δρομους της πατρας. Στην πραγματικότητα όσο κι αν οι επαγγελματίες της σκηνοθεσίας προσπαθούν, η αλήθεια δεν κρύβεται. Ήταν στοιχισμένοι σε τριάδες, 15 το πολύ σειρές. Περπατησαν λοιπον 3 στενα (κυριολεκτικά) με τη συνοδεια των μπατσων, οταν συνειδητοποιησαν ότι ο δρομος ηταν κλειστός στο ύψος της χαραλάμπη από δεκάδες συντρόφους και γειτονες που όσο περνούσαν τα λεπτά αυξάνονταν εκθετικά. Εχοντας τουλαχιστον το ένστικτο της αυτοσυντήρησης μπροστα στο μανιασμενο πληθος των συντροφων αποφασισαν να γυρισουν κατα ομάδες (πάντα με τη συνοδεια μπατσων) και με σκυμμενο το κεφαλι πίσω στα αυτοκινητά τους και να παρουν το δρομο της επιστροφής για τα κωλοχώρια τους.

Ακολουθούν καποια λινκ από καθεστωτικά μεσα αλλα που φαινεται ξεκαθαρα ποιοι ηταν χερι χερι με τους μπατσους και τους ρουφιανους και ποιοι οχι.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&hl=el&v=k388OdHaHRU
http://www.youtube.com/watch?v=zV2rhnaa9uA&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=gCGdYyp_sb0&feature=player_embedded

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ - ΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου