Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Υπόθεση βιασμού

Μια απίστευτη  υπόθεση απασχολεί τις αστυνομικές αρχές στην Ιεράπετρα, μετά την καταγγελία μετανάστη από το Πακιστάν πως τον βίασε ένας κάτοικος της Ιεράπετρας. Συγκεκριμένα, ο 30χρονος Πακιστανός πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας και κατήγγειλε τον βιασμό του στους αστυνομικούς. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 53χρονο κάτοικο της Ιεράπετρας, ο οποίος, παραδέχθηκε ότι υπήρξε ερωτική  συνεύρεση, αλλά ισχυρίστηκε πως έγινε με την θέληση του Πακιστανού. Η "βίαιη" συνεύρεση όμως επιβεβαιώθηκε μετά από ιατροδικαστική εξέταση και ο 53χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές για τα περαιτέρω. ΠΗΓΗ
Έλληνας; O my God! Μα, οι Έλληνες είμαστε «αρνάκια», βελάζουμε αμέριμνοι τρώγοντας το κουτόχορτο, που μας δίνουν με το αζημίωτο τα κανάλια. Δεν κάνουμε εγκλήματα. Οι αλλοδαποί τα κάνουν όλα. Και τον Κολοκοτρώνη, αλλοδαποί τον έβαλαν φυλακή. Αλλοδαπός ήταν κι «ο δράκος της Δράμας» από τη μεριά ενός μακρινού του συγγενή. Ο μπατζανάκης της συννυφάδας της τρίτης ξαδέλφης της θείας του αδελφού του προπάππου του, ήταν ξένος.  
Πριν έρθουν οι ξένοι, ήμασταν αγνοί και παρθένοι. Παράδεισος χωρίς τον όφη. Όχι την ομάδα, τον άλλον. Ούτε κλοπές, ούτε φόνοι, ούτε δράκοι, ούτε βιαστές, ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Ήρθαν οι ξένοι και κάναμε εισαγωγή εγκλημάτων. Μέτα το ροκ, τις μπανάνες, τα κομπιούτερ, τα σήριαλ, φέραμε κι αυτά.
Σοβαρά τώρα. Ο βιασμός είναι χειρότερος κι από φόνο. Προσβάλει την ίδια την ελευθερία. Επομένως είναι απόλυτα καταδικαστέος, οποιοδήποτε και να είναι ο δράστης ή οι δράστες.      
Τα κανάλια το αποσιώπησαν. Όπως αποσιωπούν, ότι χαλάει τη ρατσιστική σούπα από σκ@τ@ που σερβίρουν. Αν, λέω ΑΝ, ήταν αντίστροφα τα πράγματα, βιαστής ήταν ξένος και θύμα ντόπιος, τι ρεπορτάζ θα έκαναν. Τι δηλώσεις των ακροδεξιών βουλευτών, «τι πολίτες που θα φοβόντουσαν να κυκλοφορήσουν», τι κατάρες και πογκρόμ δε λέγεται.
Ο Πακιστανός δεν είναι ο μόνος. Χιλιάδες άνδρες, γυναίκες, παιδιά, πέφτουν θύματα διαφόρων εγκλημάτων, βιασμών, εξαπάτησης, κλοπής, βίας, δολοφονιών. Και σιωπούν, γιατί για το κράτος «δεν θα έπρεπε να είναι εδώ». Αν μιλήσουν τους απελαύνουν! Δεν αμφιβάλλω, ότι ο Πακιστανός, αν δεν έχει χαρτιά, θα βρει νέο μπελά.
Πριν λίγες μέρες, θυμίζω, ένας 26χρονος μεταπτυχιακός Ινδός φοιτητής προπηλακίστηκε από αστυνομικούς. Την ώρα που έκανε check in, σύμφωνα με καταγγελίες, τον συνέλαβαν βιαίως τρεις αστυνομικοί και άρχισαν να του ρίχνουν ξύλο. Παρόλο που τους έδειξε τα χαρτιά του!
Σε σένα το λάτρη της «ασφάλειας» απευθύνομαι. Η εγκληματικότητα δεν έχει μόνο θύματα Έλληνες. Ούτε θύτες μόνο αλλοδαπούς. Όσο διαχωρίζεις έτσι τις παράνομες πράξεις, τις πολλαπλασιάζεις. Πολλοί από φόβο, λένε στο λύκο να φυλάξει τα πρόβατα. Μέγα λάθος. Οι ναζί θέλουν την εγκληματικότητα. Τη δημιουργούν, την προβάλουν, γιατί τρέφονται από το φόβο που γεννά. Την έχουν ανάγκη. Για να μπορούν με αφορμή, τα όσα οι ίδιοι πολλές φορές δημιουργούν, να φαίνονται απαραίτητοι.  
Λένε και το εξής παραμυθάκι: Έρχονται πολλοί εγκληματίες απ έξω. Εντάξει, έχουμε κι εμείς εγκληματίες, αλλά είναι ανάγκη να έρχονται κι απ έξω;
Πολλοί εγκληματίες πράγματι, προσπαθούν να την κοπανήσουν από μια χώρα που διώκονται, για εξωτερικό. Και Έλληνες. Ο Χριστοφοράκος πχ.  Γεννήθηκε το 1953 στην Αθήνα. Το 2009 «πέταξε» για το Ράιχ. Με τη βοήθεια ορισμένων φίλων φυσικά. Τι θα έπρεπε να κάνουν οι Γερμανοί; Να κατηγορήσουν όλους τους Έλληνες μετανάστες και φοιτητές, ότι λάδωσαν υπουργούς;
Κατάλαβες τώρα; Όση σχέση έχει με εσένα ή τον Έλληνα του εξωτερικού, ο κάθε ένας Έλληνας απατεώνας κακοποιός, που την κάνει για έξω, άλλη τόση έχει και ο μετανάστης που έφυγε για να γλυτώσει τον πόλεμο, ή για να βρει καλύτερη ζωή, με μερικούς ποινικούς από άλλες χώρες. Τέτοιοι έρχονταν και πριν το κύμα μετανάστευσης.
Το ίδιο το κράτος βάπτισε παράνομους όλους τους φτωχούς πρόσφυγες. Αρνείται πεισματικά να εξετάσει την κάθε περίπτωση. Κάνει τα στραβά μάτια στο σύγχρονο δουλεμπόριο. Αφήνει να εκμεταλλεύονται ποικιλοτρόπως οι Ελληναράδες αυτούς τους ανθρώπους. Κλείνει αθώους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Γιατί είναι ξένοι! Όχι γιατί έκαναν κάποια εγκληματική πράξη. Μιλάει για ανακατάληψη, σπέρνει μίσος και διχασμό.
Κατηγορούν την Αριστερά που υπερασπίζεται τα δικαιώματα όλων των σκλάβων. Η Αριστερά κυβερνά και την κατηγορείτε για την κατάσταση που υπάρχει; Η Αριστερά στηρίζει επεμβάσεις και σφαγές του ΝΑΤΟ, που δημιουργούν απελπισμένους πρόσφυγες;
Όσο το κράτος δίνει έμφαση στην καταστολή κι όχι στην πρόληψη της εγκληματικότητας, όσο διαχωρίζουν κάποιοι τα εγκλήματα με βάσει ποιοι τα κάνουν, όσο καταστρέφεται η ίδια η χώρα από τα μέτρα του Μνημονίου, το έγκλημα θα ανθεί.
Και θα το βρίσκουμε μπρος μας όλο και μεγαλύτερο. Ακόμα και αν, ούτε ένας ξένος δεν μείνει στην Ελλάδα, τα προβλήματα θα οξύνονται. Τα εγκλήματα θα πολλαπλασιάζονται, γιατί οι αιτίες είναι εντελώς διαφορετικές.
Η μετανάστευση είναι αποτέλεσμα πολιτικών. Οι ίδιοι οι μετανάστες είναι τα θύματα των δολοφονικών επεμβάσεων των κρατών που ελέγχονται από πολυεθνικές.
Σκέψου. Αν αντικατασταθούν οι ξένοι, που ψάχνουν για σκουπίδια, με Έλληνες, θα είμαστε ευχαριστημένοι; Αν πολλαπλασιαστούν οι απολύσεις και επομένως οι άνεργοι, θα είμαστε εντάξει, επειδή θα φύγουν οι ξένοι; Τα χαράτσια ποιος τα βάζει; Ο Αφγανός, ο Ινδός, ο Αλβανός;  
Ο κόσμος θα καταλάβει κάποτε. Ελπίζω, πριν είναι πολύ αργά...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου