Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Ποιος κερδίζει από τη διπλή δολοφονία;

Η διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής:

1. Λειτουργεί αντικειμενικά προβοκατόρικα ενάντια στο αντιφασιστικό κίνημα και την αριστερά, που αγωνίζονται για το πραγματικό ξήλωμα των νεοναζί και των συνεργατών τους εντός των κρατικών μηχανισμών.

2. Ενισχύει τη θεωρία των 2 άκρων και τις κατασταλτικές δυνατότητες του κράτους έκτακτης ανάγκης του Σαμαρά, λύνοντας τα χέρια στον Δένδια να στραφεί τώρα προς το άκρο της “αριστερής τρομοκρατίας”, λίγες μόνο μέρες μετά την υποτιθέμενη επιχείρηση “εξάρθρωσης” της Χρυσής Αυγής και την ολοκλήρωση της έρευνας στα σώματα ασφαλείας που εντόπισε τον αστρονομικό αριθμό των 10 μεμονωμένων επίορκων αστυνομικών και έκλεισε άρον – άρον.

3. Θυματοποιεί τους νεοναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής που επιχειρούν να εμφανιστούν τώρα ως αδίκως διωκόμενοι από τις δυνάμεις του κράτους που “αφήνει ασύδοτους τους τρομοκράτες να δολοφονούν έλληνες”.

4. Την ώρα που Σαμαράς και Τρόικα ετοιμάζουν νέο πακέτο μέτρων εξαθλίωσης, δίνει εκ νέου τη δυνατότητα εξαφάνισης της οικονομικής και κοινωνικής ατζέντας από τα μνημονιακά κόμματα και τα μεγάλα ΜΜΕ, και αντικατάστασής της από μια νέα “αντιτρομοκρατική” εκστρατεία προκειμένου να τη βγάλει καθαρή το στριμωγμένο κυβερνητικό επιτελείο.

Για όλους αυτούς τους λόγους στεκόμαστε ολοκληρωτικά αντιμέτωποι με την επαγγελματικά οργανωμένη δολοφονική ενέργεια, δηλώνουμε πως είμαστε εξαιρετικά καχύποπτοι για τα κίνητρά της και καλούμε κάθε δύναμη του αντιφασιστικού κινήματος και της αριστεράς να εντείνουμε τον διμέτωπο αγώνα απέναντι στην κυβέρνηση των τραπεζιτών και τους νεοναζί, μέχρι να απαλλαγούμε μια και καλή και από τους δύο.

Κίνηση “Απελάστε το Ρατσισμό”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου