Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΩΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! "ΣΟΒΑΡΕΥΟΥΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ.

Είναι παρεξηγημένος... Απεχθάνεται τη βία, μιλάει πάντα πολιτισμένα και έχει την καλύτερη άποψη για τους μετανάστες... Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι τελικά το καλύτερο παιδί.

 Το είπε και ο ίδιος άλλωστε στο STAR: «Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε πράξη βίας και διαγράφει όσα μέλη χτυπούν αλλοδαπούς». Και ξέσπασε, καθώς τον έπνιξε η αδικία... «Αν είναι δυνατόν κάποιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής να υποκινήσει πράξεις βίας»!

Δεν έκρυψε μάλιστα την σχέση αγάπης και αλληλοσεβασμού που υπάρχει ανάμεσα στον ίδιο και σε αλλοδαπούς πολίτες, παραθέτοντας μία... αληθινή προσωπική του ιστορία: «Στάθμευα το αυτοκίνητό μου στα Εξάρχεια και ο ιδιόκτητης του πάρκινγκ ήταν από την Αλβανία. Πηγαίνοντας να το πάρω είδα ότι ήταν πλυμένο και δεν δεχόταν τα χρήματα που του έδινα. Τον ρώτησα γιατί και μου είπε γιατί σε εκτιμώ και γιατί αυτό που κάνεις, πρέπει να συνεχίσεις να το κάνεις μέχρι το τέλος».

Ναι, είναι ο ίδιος άνθρωπος. Ο... αδικημένος. Που έκανε λόγο για επαναφορά της θανατικής ποινής για αλλοδαπούς. Που έριξε χαστούκια σε γυναίκα. Που έχει κατηγορηθεί για ένα σωρό τραμπουκισμούς.

Ευτυχώς, τα βίντεο μένουν.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου