Σάββατο 19 Απριλίου 2014

άρχισε η κυνηγετική περίοδος στον Κεραμεικό

Εγκαινιάστηκε στον Κεραμεικό η θερινή περίοδος του κυνηγιού του φασίστα. Συγκεκριμένα: Γύρω στις 9μμ, 10-15 ασπόνδυλα ξεκινώντας από την πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο και εφοδιασμένα με χιλιάδες προεκλογικά φυλλάδια άρχισαν να ξαμολάνε το βρωμερό φορτίο τους σε εισόδους σπιτιών και σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, κατεβαίνοντας τροχάδην την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Εγιναν αντιληπτοί αφού είχαν διανύσει ήδη 200-300 μέτρα μέσα σε 5 λεπτά. Αρχικά τους πήραν χαμπάρι οι πελάτες των καφενείων και οι περαστικοί και άρχισαν τα αντιφασιστικά συνθήματα. Εγώ άκουσα τις φωνές μέσα από το σπίτι μου και κατέβηκα στο δρόμο. Το ίδιο εκαναν και μερικές εκατοντάδες συνανθρώπων μας. Ακολουθώντας τα σπαρμένα φυλλάδια και οδηγημένοι από τις φωνές προλάβαμε μόλις το τέλος του δράματος. Προσωπικά εγώ φασίστα δεν είδα. Είδα όμως εκατοντάδες κόσμο να έχει μαζευτεί μέχρι τις γραμμές του τρένου στην Κωνσταντινουπόλεως, εκεί που τους είχαν ρίξει (Οχι, δεν πέρασε τρένο εκείνη τη στιγμή!). Μάθαμε όμως ότι έπεσε πολύ ξύλο και είδαμε και τα «λάφυρα» του κυνηγιού (φυλλάδια κλπ).

Ενθουσιαστικό θέαμα! Τόσος κόσμος –απροετοίμαστος και αιφνιδιασμένος- κατέβηκε στο δρόμο και τους πήρε στο κυνήγι. Καταπληκτικά αντανακλαστικά!

Το event τελείωσε προ ολίγου με ένα μέρος των συγκεντρωμένων να παραμένει για αρκετή ώρα στο σημείο φωνάζοντας συνθήματα και ένα άλλο σε μικρές ομάδες (κυρίως παιδιά) να ξαμολυέται και να καθαρίζει τη γειτονιά από τη βρωμιά που πρόλαβαν να αμολήσουν τα γλοιώδη ασπόνδυλα.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Ένα βίντεο που πρέπει να δείτε για την... "αξιοπιστία" της χρυσαυγουλίτικης παράταξης: http://www.youtube.com/watch?v=LZJggOciyns

    ΑπάντησηΔιαγραφή