Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Κατάσχεται λόγω χρεών το «ροζ» ξενοδοχείο της Ζαρούλια

Σε πλειστηριασμό λόγω χρεών πρόκειται να βγει το «ροζ» ξενοδοχείο New Dream, ιδιοκτησίας της Ελένης Ζουρούλια, βουλευτού της Χρυσής Αυγής και συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου, και του αδερφού της. Το δημόσιο έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες κατάσχεσης και πλειστηριασμού καθώς οι δύο ιδιοκτήτες αρνούνται να πληρώσουν τα χρέη παρά τα κέρδη που εμφανίζει η επιχείρηση.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες Έθνος της Κυριακής και Τύπος της Κυριακής το χρέος ανέρχεται σε 36.000 ευρώ. Η επιχείρηση εμφανίζει κέρδη και μάλιστα διανέμει και μέρισμα στους μετόχους της.

Όπως τονίζεται η εταιρεία εμφανίζει τα κέρδη της από την εκμίσθωση του κτιρίου και της ξενοδοχειακής επιχείρησης σε οικογένεια βορειοηπειρωτών που το διαχειρίζεται. Μέλος του Δ.Σ όπως φαίνεται από το ΦΕΚ 10271/2007 είναι και ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν κινηθεί όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για την κατάσχεση και τον πλειστηριασμό του μισού ακινήτου στο οποίο στεγάζεται το ξενοδοχείο. Η πρώτη προσφορά,μάλιστα, έχει οριστεί στα 169.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : Ο ΦΥΡΕΡΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ "ΡΟΖ" ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου