Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Οι οικοδόμοι καταγγέλλουν την Χρυσή Αυγή

"Οι νέες προκλήσεις και απειλές από τους φασίστες της δολοφονικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής απέναντι στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και το ΠΑΜΕ, έρχονται να επιβεβαιώσουν για μία ακόμη φορά ότι είναι εχθροί των εργατών και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα ικανοποιήσουν τις ορέξεις αυτών που τους πληρώνουν, των μεγολοεργολάβων, των εφοπλιστών και όλων αυτών που με διάφορους τρόπους μας πίνουν το αίμα για να θησαυρίζουν.

Όλος αυτός ο συρφετός, οι φουσκωτοί της νύχτας, των διαφόρων καταγωγίων, δεν θέλουν εργάτες με δικαιώματα, αλλά σαν νταβατζήδες που είναι επιχειρούν να στήσουν δουλεμπορικά γραφεία ώστε να πασάρουν στα αφεντικά τους εργαζόμενους – δούλους με μεροκάματα των 18 ή των 20 ευρώ, με δουλειά από ήλιο σε ήλιο.

Τους ενημερώνουμε, αν νομίζουν ότι οι εργάτες και το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα θα υποκύψουν σε απειλές, είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Οι εργοδότες, εφοπλιστές, βιομήχανοι, κατασκευαστές, πάντα αξιοποιούσαν διάφορους μηχανισμούς για να χτυπήσουν τους εργάτες και το κίνημά τους. Έτσι και τώρα αξιοποιούν τους μπράβους του υπόκοσμου, με τη στήριξη της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που τους ενθαρρύνουν με τα αντικομουνιστικά μνημόνια, θέλουν να πάρουν πίσω ό,τι κατάκτησαν οι εργάτες μέσα από σκληρούς αγώνες.

Τους προειδοποιούμε ότι το ΠΑΜΕ, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, δεν είναι τα μπαρ όπου ανατράφηκαν αυτοί. Δεν θα τα βγάλουν πέρα μαζί μας.

Οι εργάτες και το κίνημά τους δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Όταν την πουν θα τσακίσουν όχι μόνο τη Χρυσή Αυγή, αλλά και την μήτρα που τους γέννησε, που δεν είναι άλλη από το ίδιο το σύστημα που μας εκμεταλλεύεται για να κονομάνε μια χούφτα παράσιτα".

1 σχόλιο:

 1. Να δούμε πότε όμως θα γίνει αυτό. Προς το παρόν μόνο λόγια και φάπες από τους φασίστες και απάντηση καμιά. Οι μόνοι που τους παλεύουν και τους κάνουν να μην μπορούν ούτε για κατούρημα να πάνε χωρίς τους ένστολους ομοιδεάτες τους (ματ,δελτα,διας) είναι οι αναρχικοί και οι αντιφα οπαδοί.
  Το Παμε βόλτα το μόνο που ήξερε είναι να φυλάει τη βουλή και να επιτεθεί στους αντιφασίστες και εξεγερμένους και να συνεχίσει 2,5 χρόνια μετά να ισχυρίζεται ότι οι αναρχικοί και οι μαχόμενοι αντιφασίστες είναι συνεργάτες των χρυσαυγιτών. Για να μην πούμε το αίσχος να φέρει τους χ/α-ιτες στην Χαλυβουργία για να σπάσει το τεράστιο κίνημα αλληλεγγύης που δεν μπορούσε να διαχειριστεί και το μπέκρουλα τον Σιφωνιό να τους βαράει παλαμάκια.
  Το 1998 οι "περήφανοι οικοδόμοι" του (κ)κε - σφαλιαροεισπράχτορες από τους φασίστες - είχανε παραδώσει στους μπάτσους πάνω από 200 άτομα την επέτειο του Πολυτεχνείου.
  Δεν ξεχνάμε και εθνικιστριοπατριωτισα την Κανέλη που έφαγε τα χαστούκια από τον κομπλεξοπρεζάκια μπούλη ή αλλιώς κλασιδιάρη που όχι μόνο μήνυση δεν έκανε ( σιγά μην καταφύγει σε αστικές λύσεις μια μαυροσκούφισα - θυμόμαστε που έβαλε (δεν ντράπηκε ) τον μαύρο ελασίτικο μπερέ σε κάποια κηδεία κάποιου καπετάνιου του ΕΛΑΣ (του Μάρκου Βαφειάδη δεν είμαι σίγουρος ). Για να μην πούμε για τις συνεργασίες της με φασίστες όπως ο Αιβαλιώτης του λαος στο παραληρηματικό της περιοδικό νέμεσις ή την συμμετοχή της στο πάνελ της παρουσίασης του εμετικού βιβλίου του Μπαλτάκου "Κρυπτεία".
  Ούστ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή