Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Κ. Ακριβοπούλου: Κατασκεύασμα των μυστικών υπηρεσιών η Χ.Α (Βίντεο)

Μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση έκανε σήμερα η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου στην τηλεοπτική εκπομπή του Ευαγγελάτου, σχετικά με το ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου. Εκτίμησε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι παρά ένα κατασκεύασμα των μυστικών υπηρεσιών, κάτι που το ισχυρίστηκε «μετά λόγου γνώσεως» όπως είπε.

Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος υπογράμμισε ότι η πολιτική ευθύνη του συστήματος είναι ότι εξέθρεψε το μόρφωμα αυτό, το στήριξε και το χάιδεψε, κάτι που έκανε και το μιντιακό σύστημα. Σύμφωνα με την ίδια υπήρξε μια συντεταγμένη προσπάθεια να καθιερωθεί και να νομιμοποιηθεί στην συνείδηση του κόσμου, η Χρυσή Αυγή, κάτι που έγινε. Ήξεραν ποια είναι η Χρυσή Αυγή, τους βόλευε η Χρυσή Αυγή και όταν αισθάνθηκαν απειλή απ την Χρυσή Αυγή, αποφάσισαν να την τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί, κατέληξε στην τοποθέτησή της.

Υ.Γ. Εχουμε ασκήσει δριμύτατη κριτική, για άλλες τοποθετήσεις της, σ’ αυτή την δημοσιογράφο που σιτίζεται σήμερα από τα ταμεία του Αλαφούζου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τις αναγνωρίζουμε κάποιες σωστές τοποθετήσεις της … είναι που πέρασε ένα φεγγάρι κι απ’ την εξωκοινοβουλευτική αριστερά.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου