Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ας ρωτηθεί ο πατέρας του Γ. Φουντούλη: είναι η φωτογραφία του γιου του με τον Κασιδιάρη 30 χρόνων;

Εμφανώς στριμωγμένη, η συμμορία διά του γραφείου τύπου της αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση για τις φωτογραφίες που από το πρωί δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα των Συντακτών και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: “Οι δωσίλογοι συνεργάτες του 4ου Ράιχ που έχουν κατακλέψει τη χώρα και παραμένουν ατιμώρητοι, ψάχνουν με αγωνία τρόπο αντιμετώπισης του Εθνικιστικού Κινήματος με φωτογραφίες 30 χρόνων”.

Ας ρωτηθεί λοιπόν ο πατέρας του δολοφονημένου Γ. Φουντούλη: είναι 30 χρόνων η φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο γιος του μαζί με τον Κασιδιάρη μπροστα στη στρατιωτική σημαία του Γ’ Ράιχ;Αλήθεια, τόσο γρήγορα ξέχασαν οι Χρυσαυγίτες που γράψανε την ανακοίνωση του “γραφείου τύπου” τον Γ. Φουντούλη και δεν τον πρόσεξαν στη φωτογραφία; Τόσο γρήγορα ξέχασαν την φωτογραφία που ανήρτησε ο ίδιος ο Κασιδιάρης μετά το χειμερινό ηλιοστάσιο της 21/12/2012;Και τόσο γρήγορα ξέχασαν το κείμενο του Κασιδιάρη;

“21η Δεκεμβρίου 2012. Γυμνό βουνό της Αττικής. Η ομάδα με τα μαύρα συνεχίζει αθόρυβη την ταχεία πορεία. Μαύρη στολή, παντού μαύρο χρώμα και οι σκιές αόρατες μέσα στο σκότος της νύχτας. Στοίχημα ένα, να αναρριχηθούμε ψηλά μέχρι το λυκαυγές. Πορεία ευθεία χωρίς παρακάμψεις, πάνω από κάθε εμπόδιο, πάνω από κάθε αντιξοότητα.

Σιωπή απόλυτη, τοπίο ψυχρό, ηρεμία παγωμένης νύχτας. Μοναχικό βάδην, κρυμμένη η ζωή του βουνού, κρυμμένη και η ομάδα μες στο σκοτάδι και τη σιωπή. Ένα βήμα ακόμη για την κορυφή.Η φάλαγγα κατ’ άνδρα σταματά. Στάση προσοχής. Η κορυφή κατελήφθη. Στα πόδια μας η πόλη. Εκατομμύρια ψυχές κλεισμένες σε οικιστικά τετράγωνα σκυροδέματος. Οι δικές μας ψυχές ελεύθερες. Βλέμματα στραμμένα στην Ανατολή. Προσμένουμε τη μεγάλη στιγμή.Με σταθερές, ευλαβικές κινήσεις ξετυλίγεται η σημαία. Μεμιάς κυματίζει στον Αττικό ουρανό. Χρώμα του αίματος και το σύμβολο του Ήλιου στο μέσο”.

Αν αντικαταστήσει κανείς τη λέξη ήλιος με τη λέξη σβάστικα, όλα τα υπόλοιπα ταιριάζουν. Για ποιά 30 χρόνια, λοιπόν, μιλάει η συμμορία;

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου