Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Δολοφονική επίθεση Χρυσαυγιτών σε φωτορεπόρτερ (Βίντεο) - Το ναζιστικό πιστεύω του Χ. Παππά (Βίντεο)

Απολογήθηκαν με υπομνήματα σήμερα για τις κατηγορίες της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών με σκοπό τον εφοδιασμό της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Μιχαλολιάκος, Λαγός και Παππάς. Στους δυο πρώτους επιβλήθηκαν κατ’ οίκον περιορισμός και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ενώ ο τρίτος κρίθηκε ελεύθερος χωρίς όρους. Εξακολουθούν φυσικά να είναι φυλακισμένοι για τη βασική υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Με την ανοχή της αστυνομίας, οπαδοί της Χρυσής Αυγής που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Εφετείο επιτέθηκαν σε φωτορεπόρτερ. Δύο φωτορεπόρτερ χτυπήθηκαν άσχημα με κλοτσιές ακόμη και στο κεφάλι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση που έκανε ο πρόεδρος Ένωσης Φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος:
«Καταγγελία πρώτη: .Είναι δολοφονικό χτύπημα συνάδελφος να είναι κάτω και να δέχεται κλωτσιά Η παρουσία της Αστυνομίας ήταν ουσιαστικά η απουσία της. .. Η επίθεση ήταν απρόκλητη. ... Σαφέστατα ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής αυτοί που χτύπησαν τους συναδέλφους. Το ξύλο έγινε μετά το περιστατικό.»

Δυο σχετικά βίντεο από την τηλεόραση του Αλφα:



Κι ενώ συμβαίνουν αυτά συνεχώς έρχονται στο φως ντοκουμέντα που δηλώνουν την πίστη της ηγετικής ομάδας της Χ.Α στον ναζισμό.

Αυτή την φορά μαθαίνουμε για μια ανατριχιαστική επιστολή που έχει στείλει ο Χρήστος Παπάς στις 15 Ιουνίου 1989 στον Βέλγο Λέον Ντέγκρελ ο οποίος υπήρξε στενός συνεργάτης του Χίτλερ και στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα αξιοσέβαστε ήρωα στρατηγέ να σας διαβεβαιώσω για την σταθερή αληθινή και ακλόνητη πίστη εμού και των συναγωνιστών μου που ανήκουν στο ελληνικό εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής στην αιώνια μορφή του Φύρερ Αντολφ Χίτλερ και στα ιδεώδη που πηγάζουν στον αγώνα σας για μια καινούργια Ευρώπη. Εσείς μας δείχνετε τον δρόμο με το λαμπρό και παραδειγματικό ηρωισμό σας».



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου