Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής διόρισαν ως συνεργάτες… τα παιδιά τους


Σε μια «επιτήδεια πατέντα» προχώρησαν οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής για να προσλάβουν τα παιδιά τους στο Ευρωκοινοβούλιο.

Σε μια «επιτήδεια πατέντα» προχώρησαν οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής για να προσλάβουν τα παιδιά τους στο Ευρωκοινοβούλιο. Επειδή δεν μπορούσε ο κάθε πατέρας να προσλάβει την κόρη του, εφάρμοσαν την κάτωθι μέθοδο, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»: Ο κ. Γιώργος Επιτήδειος προσέλαβε την κόρη του κ. Λευτέρη Συναδινού, Θεοδότα. Ομως, για να μη γίνει εντελώς προκλητικό το πράγμα, συμφώνησαν, και την κόρη του κ. Επιτήδειου, Μάρθα, δεν την προσέλαβε ο κ. Συναδινός, αλλά ο τρίτος εκ των ευρωβουλευτών του κόμματος κ. Λάμπρος Φουντούλης.Στους διαδρόμους των Βρυξελλών ψάχνουν τώρα όλοι να ανακαλύψουν ποιον συγγενή, φίλο ή συνεργάτη του κ. Φουντούλη προσέλαβε ο κ. Συναδινός, ώστε να είναι ολοκληρωμένη και ισορροπημένη η απίστευτη τριγωνική σχέση που σκαρφίστηκαν οι απίθανοι τύποι, που πλασάρονται μεν ως πολέμιοι της φαυλοκρατίας, αλλά έγιναν φαυλότεροι των φαύλων μόλις πήραν πόστα.Πάντως, για να μη μείνει παραπονεμένο και το κόμμα και ίσως για να μην αρχίσουν οι εσωκομματικές γκρίνιες, προσέλαβαν και δύο στελέχη που ήταν υποψήφιοι ευρωβουλευτές: ο κ. Επιτήδειος τον κ. Κωνσταντίνο Μποβιάτσο και ο κ. Φουντούλης τον κ. Αλέξανδρο Λύρη.

Το περιστατικό δεν άφησε ασχολίαστο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σχολίασε με καυστικό τρόπο την είδηση με ανάρτηση του στο twitter. Ή αλλιώς είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.Πηγη:http://thepaper.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου