Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Ο Μιχαλολιάκος απότρεψε Κασιδιάρη να αποδράσει στη Ρωσία γιατί ζήλευε!

Πόσο πιθανό είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης να προετοίμαζε τη διαφυγή του στη Ρωσία προς αναζήτηση πολιτκού ασύλου εδώ και 40 ημέρες, αφού θεωρούσε βέβαιη την προφυλάκισή του, η οποία κι αποφασίστηκε τελικώς την Πέμπτη μετά από συνεχείς αναβολές;

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στα "Παραπολιτικά" στενός συνεργάτης του χρυσαυγίτη βουλευτή, ήταν μια κίνηση ακραία αλλά αναγκαία αφού αναπόφευκτα μια τέτοια «νομική» αλλά και «πολιτική πράξη» θα είχε ιδιαίτερη αξία και σημασία για την πορεία της υπόθεσης.

Οι προπαρασκευαστικές επαφές για τη Ρωσία είχαν ήδη γίνει, όπως αποδεικνύεται κι από το ότι όλο το μακροσκελές κατηγορητήριο είχε μεταφραστεί στα ρωσικά.

Λίγες ημέρες, μάλιστα, πριν από την τελευταία απολογία του, ο Ηλίας Κασιδιάρης επισκέφθηκε τον Νίκο Μιχαλολιάκο στις φυλακές για να καθορίσουν από κοινού τη στάση τους. Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής του ευχήθηκε «να πάνε όλα καλά». Στη συνέχεια, ωστόσο, κάλεσε τα αδέρφια του και τον Χρήστο Παππά για «συμβούλιο» μέσα στον Κορυδαλλό, το οποίο όμως και αποφάνθηκε πως, μετά από την πρόταση για διαφυγή στη Μόσχα, τα σχέδια Κασιδιάρη αντιστρατεύονται τα δικά τους.

Η ηρωοποίηση του «Λιάκου», όπως τον αποκαλεί… χαϊδευτικά ο Μιχαλολιάκος, θα ήταν δεδομένη και τότε φοβήθηκαν μήπως αυτό αποβεί μοιραίο για την αρχηγία του σημερινού ηγέτη. Ο ποινικολόγος Τάκης Μιχαλόλιας, αδελφός του προφυλακισμένου γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, φέρεται πως πήρε την πρωτοβουλία να επαναφέρει στην τάξη τον 34χρονο «ανυπότακτο» χρυσαυγίτη.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου