Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ντοκουμέντο: Ο αστυνομικός διοικητής Υδρας χαιρετάει ναζιστικά-ΒΙΝΤΕΟ

Σάλο προκαλεί φωτογραφία-ντοκουμέντο που απεικονίζει τον αστυνομικό διοικητή της Υδρας να χαιρετάει ναζιστικά μπροστά από χιτλερικά σύμβολά. Η φωτογραφία, που θα δημοσιευθεί στο «Εθνος της Κυριακής» και παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega, απεικονίζει τον αστυνομικό διοικητή του νησιού να χαιρετάει ναζιστικά μπροστά από το τρένο της χιτλερικής Γερμανίας στο μουσείο συγκοινωνιών της Νυρεμβέργης.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί ο εν λόγω αστυνομικός, καθώς, στο παρελθόν έχουν γίνει ξανά έρευνες εις βάρος του. Στο παρελθόν υπήρξαν καταγγελίες ότι παρέστη και πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο στην κηδεία του δικτάτορα Παπαδόπουλου, ενώ, η ΕΔΕ που είχε πραγματοποιηθεί τότε δεν τον καταδίκασε λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ φαίνεται πως πέρα από τις φιλοχουντικές του απόψεις που ήταν γνωστές στους ανωτέρους του, είχε σύμφωνα με την αστυνομία στο παρελθόν βιαιοπραγήσει σε βάρος συναδέλφου του και για τον λόγο αυτό του είχε επιβληθεί καθυστέρηση βαθμού.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου