Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ομολογία Λαγού για τη δράση της Χ.Α. στο Πέραμα: "Έφαγαν πολύ ματσούκι. Τους έλιωσαν. Τους ισοπέδωσαν" (ηχητικό)

Αποκαλυπτικό για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής είναι το ηχητικό ντοκουμέντο που δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών και στο οποίο ο έγκλειστός στον Κορυδαλλό βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός, φέρεται να συνομιλεί με τον οδηγό του Νίκου Μιχαλολιάκου Σωτήρη Δεβελέκο και να του δίνει αναφορά για την επίθεση των χρυσαυγιτών κατά μελών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα πέρυσι το καλοκαίρι.

Οι δύο άνδρες που συνομιλούν όχι μόνο γνωρίζουν ποιοι επιτέθηκαν στα μέλη του ΠΑΜΕ, αλλά συζητούν με ενθουσιασμό για τη δράση του τάγματος εφόδου. Η συνομιλία, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 12ης προς 13η Σεπτεμβρίου του 2013 και ώρα 00:37.

Διαβάστε τα σημαντικότερα αποσπάσματα του διαλόγου:

Λαγός: ...βγήκανε για να σβήσουνε συνθήματα και τους πετύχανε φίλε. Δέκα αυτοκίνητα με 4 και με 5 άτομα, ισοπεδοθήκανε και τα 45 άτομα που ήτανε εκεί πέρα, τους λιώσανε, τους λιώσανε.

Δεβελέκος: Ε, ρε π..... μου!

Λαγός: Ήτανε και ο Πρόεδρος της Ζώνης κάτω που το παίζει εκεί πέρα ξέρεις ο Πρόεδρος και καλά της Ναυπηγοεπισκευαστικής της Ζώνης, τον λιώσανε και αυτόν και του λέει ο Τάσος: άντε μείνε στο σπίτι σου την επόμενη φορά για να τελειώνουμε. Αυτά που ξέρατε τελειώσανε... Τους λιώσανε φίλε, 45 άτομα, δεν ξέρανε λέει από που να φύγουνε, τους βαράγανε 10 λεπτά. Και όπως ήταν ένα κομβόι δέκα αυτοκίνητα τους κατεβάσανε κάτω απ' τα αυτοκίνητα και τους ισοπεδώνανε, τους σπάγαν τα αμάξια, τους βαράγανε.

Δεβελέκος: Ω, ρε φίλε, τι λες τώρα!

Λαγός: φάγανε πολύ, πολύ ματσούκι. Και χτύπησε μονάχα ο Αντωνάκης από εμάς που είναι στο πενταμελές, έφαγε μια πέτρα λέει από μακριά που του ρίξανε, τίποτα άλλο, ούτε χέρια ούτε τίποτα.

Δεβελέκος: Πω, πω ρε π..... Και Νίκαια;

Λαγός: ...εντάξει Νίκαια δεν ήταν σοβαρό, είχαν βγει 6-7 άτομα, τους πήραν οι δικοί μας από πίσω, παράτησαν τις μπογιές και τρέχανε οι άλλοι... Το πολύ έγινε εδώ στο Πέραμα, έγινε Κόλαση σου λέω φίλε, έγινε ισοπέδωση, ισοπέδωση...

Δεβελέκος: Για να σβήσουνε συνθήματα τώρα βγήκανε 45 άτομα, α ρε...

Λαγός: Και βγήκανε οι δικοί μας 18, 18-20 πόσοι ήτανε και τους λιώσανε, τους λιώσανε. Να πούνε να φύγουνε τώρα εντάξει;

Δεβελέκος: Ε, μην τσιμπήσουν και κάνα δικό μας και έχουμε άσχημο τέλος.

Ακούστε το ηχητιικό

https://soundcloud.com/kouti_pandoras/xa-perama

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου