Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Συνελήφθη για ξυλοδαρμό υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη ΧΑ

Έλληνα υπήκοο αρμενικής καταγωγής ξυλοκόπησε το βράδυ του Σαββάτου στη Μάνδρα Αττικής, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής ο οποίος κρατείται, όπως καταγγέλθηκε στο Κόκκινο και επιβεβαιώνει η ΕΛ.ΑΣ.

Της Ειρήνης Προμπονά

Η δολοφονική δράση του νεοναζιστικού μορφώματος της Χ.Α με τα επιφανή στελέχη της να πρωταγωνιστούν σ’ αυτές συνεχίζονται, ενώ πλήθος αποκαλύψεων για την παλαιότερη δράση της βλέπει το φως της δημοσιότητας. Στην καταγγελία που ακολουθεί πρωταγωνιστής ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της ΧΑ στον Δυτικό Τομέα Αττικής, Κ.Α.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στον 105,5 στο Κόκκινο, το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου το βράδυ, ομάδα 20 μελών της Χρυσής Αυγής έστησαν ενέδρα και ξυλοκόπησαν στη Μάνδρα Αττικής τον Δ.Τ, αρμενικής καταγωγής, ελληνικής υπηκοότητας. Στην επίθεση, επικεφαλής φέρεται να είναι ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό της Χρυσής Αυγής στην Δυτική Αττική, Κ.Α ο οποίος συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα ασφαλείας Μάνδρας Αττικής.

Ο 105,5 στο Κόκκινο επικοινώνησε το θύμα της επίθεσης που μας επιβεβαίωσε το περιστατικό του ξυλοδαρμού λέγοντας πως «ο μόνος λόγος που υπάρχει είναι πως είμαι αρμένιος στην καταγωγή» τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην επικοινωνία που είχαμε με το αρμόδιο τμήμα Ασφαλείας επιβεβαιώνεται το γεγονός της επίθεσης και του ξυλοδαρμού, η ταυτότητα του θύματος, καθώς ο αριθμός των ατόμων που την πραγματοποίησαν μαζί και η συμμετοχή του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου. Ωστόσο στο τμήμα Ασφαλείας επικαλούμενοι το απόρρητο της δικογραφίας, που στοιχειοθετείται, δεν θέλησαν να μας δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

- See more at: http://left.gr/news/synelifthi-gia-xylodarmo-ypopsifios-perifereiakos-symvoylos-me-ti-ha?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+leftgr+%28left.gr%29#sthash.hughe2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου