Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΤΑ Ο.Υ.Κ.

Ευτυχώς η κατάθλιψη και οι εμμονές δεν εμπόδιασαν την κυρία Σκορδέλλη να βρίσκεται στο Ναυτοδικείο.

50 συμπαραστάτες ανάμεσά τους και η Θέμις Σκορδέλλη βρέθηκαν στις 16/12 στο Ναυτοδικείο Πειραιά.Ο ένας δικηγόρος της υπεράσπισης ο Πυλιώτης μοίρασε 3-4 μυνήσεις για να ανακαλέσει στα γρηγορα την μία ενώ απαίτησε την σύλληψη μάρτυρα κατηγορίας για να λάβει την ειρωνική απάντηση άλλης δικηγόρου της υπεράσπισης 'εγώ προτείνω να εκτελεστεί'.Οι κατηγορούμενοι μέσω δικηγόρων, δήλωσαν πως δεν φώναξαν τα συνθήματα τα οποία όπως παραδέχτηκαν είναι ρατσιστικά και απαράδεκτα ενώ ένας μάρτυρας που υπηρετεί στα ΟΥΚ δήλωσε πως τα ΟΥΚ έχουν αντιρατσιστική ιστορία αφού σώζουν μετανάστες και δεν είναι δυνατόν να φώναξαν τέτοια συνθήματα.Έγιναν λεκτικές και φυσικές επιθέσεις με αποκορύφωμα έναν παριστάμενο που ανήκε στο ΛΑΟΣ, ο οποίος στη διάρκεια της δίκης απειλούσε τον δικηγόρο και όταν η έδρα είπε να αποπεμφθεί από την αίθουσα εκείνος έτρεξε για να του επιτεθεί.Η δίκη συνεχίζεται στις 20/12.

απο εδω

ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΚΟΚΟ.ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ" ΤΟΥ. ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΥΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!

6 σχόλια:

  1. Εχει γινει κανενα καλεσμα για αντιρατσιστικη πορεια-παρεμβαση στο ναυτοδικιο??? Η θα ειναι οπως την αλλη φορα που απο τοι καταλαβατε τρομοκρατουσανε τους παντες συν το τους τραμπουκισμους σε μεταναστες στον π[ειρεα....??????? Δεν ειμαι αθηνα και δεν ξερω αν θα μπορεσω να ερθω οποτε δεν μπορω να διοργανωσω και κατι .. την προηγουμενη εκανα 200 χιλιομετρα ταξιδι γιατι νομιζα πως θα εχει καλεστει κατι... Οποιος μπορει ας το αναλαβει να δωθει ενα μαθημα στους φασιστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΣΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΕΧΕΙΣ Ι-5; ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΤΣΙ; ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΖΟΥΣΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ. ΤΗΝ ΕΞΩΝΤΟΣΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ [ ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ]. ΕΥΧΩΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΩΣ ΑΜΟΙΒΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟ 44 ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΦΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΣΚΩΤΟΝΑΤΕ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΧΑΝ; ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ; ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΓΕΤΕ;; Ε; ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οχι δεν εχω υπηρετησει και εθελοδουλος υπηρετης δν ειμαι κανενος. εσυ που εισαι γεννημενος δουλος, σορρυ "ελληνας" ηθελα να πω να υπηρετεις...

    εχει σημασια τι εθνικοτητας ηταν οι δοσιλογοι οι ταγματασφαλιτες και οι υπηρετες του ιμπεριαλισμου?? καλα εκαναν και τους εσφαζε ο λαος οσους ευθυνονταν για την εξαθλιωση του, οπως πρεπει και σημερα να εξοντωσει οποιον τον ωθει στην εξαθλιωση ριχνοντας του μισθους κοβοντας τις συνταξεις μειωνοντας την κοινωνικη προνοια. φυσικα παντα οι εθνικιστες στηριζαν και στηριζονταν απο την αστικη ταξη. οταν επαναστατησαν οι εργατες στην ισπανια οι αστοι εφεραν τον φρανκο, οταν εγινε επικυνδινο το πρωλεταριατο στην γερμανια ξεπηδησε ο χιτλερ, στην ελλαδα ειχαμε τον μεταξα και τη χουντα και παει λεγοντας.

    Ο ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΞΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι σπαρτιάτες δεν ξέρουμε, πάντως οι ουκαδες κοτες λυρατες.Απο εξω τι γυρευατε να στηριζετε οσους καταδικαζαν τα συνθηματα και μιλαγαν για την αντιρατσιστικη τους δραση;Αντιρατσιστης εισαι;Γεμισε νεοταξιτες του σορρος ο πατριωτικος χωρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το δεκεμβρη του 44 οι γερμανοτσολιαδες και οι αγγλοδουλοι βγηκαν και θεριζαν τον αοπλο λαο και τολμας να μιλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή