Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ομολογία σοκ πρώην χρυσαυγίτη (Βίντεο)

Πραγματικά σοκάρει η ομολογία πρώην χρυσαυγίτη που μετέδωσε σήμερα η τηλεόραση του Alpha. Στις γραμμές της η ναζιστική συμμορία έχει πληρωμένους δολοφόνους όπως ο Ρουπακιάς μας είπε και αποκάλυψε τον τρόπο που εκπαιδεύονται τα χρυσαυγίτικα τάγματα εφόδου –όπως τα κομάντα ανέφερε χαρακτηριστικά- σε στρατόπεδα με την κάλυψη πρώην και νυν αξιωματικών του στρατού.

Εκανε λόγο για εν ενεργεία μπάτσους που είναι μέλη της ναζιστικής συμμορίας και της προσφέρουν προστασία. Τα μέλη της χρυσής αυγής κάποιες φορές οπλοφορούν μας είπε ενώ τόνισε ότι τα τάγματα εφόδου χάρηκαν με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τα μέλη τους μεταξύ τους υποστηρίζουν ότι «αυτό το σκηνικό έπρεπε να γίνει».

Ο πρώην χρυσαυγίτης παρουσιάζεται μετανιωμένος για την δράση του, λέει ότι δέχεται απειλές για την ζωή του από την χ.α και δηλώνει «θέλω να φύγω, θέλω να σωθώ».ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή έπρεπε να χυθεί αίμα και μάλιστα ελληνικό για να αφυπνιστούν κάποιοι! Φυσικά, δεν είναι το πρώτο αίμα που χύνεται αλλά είναι το πρώτο που είναι ελληνικό! Εδώ επαληθεύεται η φράση: "Ο φασισμός στην αρχή είναι για τους άλλους, μετά είναι για όλους". Έπρεπε λοιπόν να φτάσει στις πόρτες των σπιτιών μας για να ξυπνήσουμε! Τόσο καιρό που μαχαιρώνονταν Πακιστανοί, δεν ίδρωνε το αυτί του Ελληναρά! Λες και οι Πακιστανοί δεν είναι άνθρωποι αλλά ενοχλητικά κουνούπια που πρέπει να ψεκάσουμε για να φύγουν! Τώρα που ο φασισμός έφτασε μία σπιθαμή από τον κώλο μας, μας έπιασε το αντιφασιστικό μας! Κάνουμε λες και δεν τα ξέραμε αυτά! Λες και τα ακούμε για πρώτη φορά! Τόσο κοντόφθαλμοι είμαστε που βλέπουμε φορτηγό να έρχεται κατά πάνω μας και δεν πιστεύουμε ότι θα μας πατήσει, μέχρι να μας πατήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή