Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Χρυσαυγίτης ειδικός φρουρός πυροβολεί στον αέρα (Βίντεο) «Περαστικός» δολοφόνος χρυσαυγίτης (Βίντεο)

Χρυσαυγίτης ειδικός φρουρός πυροβολεί στον αέρα (Βίντεο) «Περαστικός» δολοφόνος χρυσαυγίτης (Βίντεο) «Επάγγελμα» ναζιστής (Βίντεο) - Βίντεο με τον πατέρα και τον θείο του Παύλου Φύσσα

 Σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο που γινόταν στην Δάφνη παρουσιάστηκε ένας τύπος που σύμφωνα με μαρτυρίες επικαλέστηκε την ιδιότητα του ως μέλος της Χρυσής Αυγής και τελικά αποδείχτηκε ότι είναι ειδικός φρουρός, ο οποίος αν και εκτός υπηρεσίας οπλοφορούσε. Προκάλεσε τους διαδηλωτές –δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες παρά μόνο όσα ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε- και αυτοί κινήθηκαν εναντίον του. Αυτός που επέβαινε σε μοτοσυκλέτα, επιχείρησε να φύγει και έπεσε σε μια στάση λεωφορείων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βλέποντας να τον πλησιάζουν οι διαδηλωτές έβγαλε όπλο και πυροβόλησε δυο φορές. Αμέσως μπήκε σε επικείμενο κατάστημα, ενώ οι διαδηλωτές κινήθηκαν προς το μέρος του. Για καλή του τύχη κατέφτασε αστυνομία που τον απεγκλώβισε.


Μερικές ειδήσεις για την ναζιστική συμμορία Σε φυλάκιση 2,5 χρόνων και χρηματική ποινή 2.500 ευρώ δικάστηκε σήμερα από το αυτόφωτο Πειραιά ο πρώην οδηγός του φύρερ της Χρυσής Αυγής. Στην κατοχή του δυναμιτάκια, ένα αεροβόλο και ένα πτυσσόμενο γκλόπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου