Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Πυρετός το Σαββατόβραδο (Πλ,Βαρνάβα-Παγκράτι)

Ο Παναγιώτης αποφάσισε να ξοδέψει το σαββατόβραδό του σε ένα μπαρ στην Πλατεία Βαρνάβα...Κάθισε ανέμελος, παρήγγειλε το ποτάκι του, και συζητούσε με την Κατσαρίδα*. Είναι εξόφθαλμο οτι δεν περίμενε το βράδυ του να καταλήξει τοιουτοτρόπως...Περνώντας απο εκεί (για κακή του τύχη), τον αναγνωρίσαμε...τρίψαμε τα μάτια μας..και έπειτα και τα χέρια μας.

 Ο Παναγιώτης, σαν ένας γνήσιος χρυσαυγίτης αρκέστηκε σε μερικές άναρθρες κραυγές πριν το βλέμμα του συναντήσει το πάτωμα του μπαρ. Αφού τον καλωσορίσαμε με τα δέοντα κατάφερε κάνοντας ''έρπινγκ'' να τρυπώσει ανάμεσα σε καρέκλες και τραπέζια, γλιτώνοντας τα χειρότερα, αφού το σκηνικό έλαβε χώρα σε ώρα αιχμής, με κόσμο σ'αυτό και στα τριγύρω μαγαζιά.

Το μήνυμα σαφές. Δε θα επιτρέψουμε στους νεοναζί, τους χρυσαυγίτες και πάσης φύσεως σκουλήκια να κυκλοφορούν ανενόχλητοι και πάντα θα μεριμνούμε ώστε ο καθένας απο αυτούς να έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του.

ΖΗΤΩ Ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ!
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ, ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ...

*ο συνοδοιπόρος του φασίστα οικονομολόγου, που στη θέα μόνο των αντιφασιστών, έσπευσε να συναντήσει το πάτωμα οικειοθελώς, σαν κατσαρίδα δηλαδή.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου