Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

Σε συμμορία τραμπούκων, πληρωμένων από την ΧΑ, ο Ρουπακιάς


Το λούμπεν προφίλ του δράστη της εν ψυχρώ δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, είναι τυπικό για τα μέλη που στρατολογεί η Χρυσή Αυγή. Γιος μεταναστών στην Γερμανία που μεγάλωσε παρατημένος στην Αθήνα, ο Γ.Ρουπακιάς απολύθηκε πριν από δύο χρόνια από την ιδιωτική εταιρεία στην οποία δούλευε κατηγορούμενος για απάτη.

Στη συνέχεια προσχώρησε μαζί με την σύζυγο του, στην Χρυσή Αυγή στην οποία άρχισε να προσφέρει πληρωμένες υπηρεσίες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tvxs.gr, από γείτονες και ανθρώπους με τους οποίους διατηρούσε επαφές, ο Ρουπακιάς πληρωνόταν από το ταμείο της Χρυσής Αυγής για να συμμετέχει σε ξυλοδαρμούς μεταναστών, κυρίως γύρω από την περιοχή της Νίκαιας και του Πειραιά. Ο επαγγελματικός τρόπος με τον οποίο δολοφόνησε τον άτυχο Παύλο Φύσσα, δείχνει ότι διέθετε πείρα στα μαχαιρώματα.

Ένα από τα θέματα που καλείται να εξετάσει η αστυνομία είναι και η συμμετοχή του στους τραμπουκισμούς στο Πέραμα την προηγούμενη εβδομάδα. Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι οι δράστες της επίθεσης στο Πέραμα έμειναν ανενόχλητοι, φαίνεται ότι αποθράσυνε τα μέλη της Χρυσής Αυγής, που αισθάνθηκαν ότι μπορούν να δρουν χωρίς συνέπειες. Την ίδια εντύπωση είχε σχηματίσει και ο Ρουπακιάς από τις προηγούμενες επιθέσεις στις οποίες συμμετείχε.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

 1. Για σκεφτείτε:
  1) Γιος μεταναστών και κυνηγούσε μετανάστες! Τίποτα δεν έμαθε από τους γονείς του!
  2) Απολύθηκε επειδή διέπραξε απάτη! Και ύστερα λέει η Χρυσή Αυγή πως θέλει να κλείσει φυλακή τους κλέφτες πολιτικούς! Πως θα το κάνει? Προσλαμβάνοντας κλέφτες?
  Θα μου πείτε: Αυτό σε πείραξε και όχι η δολοφονία?
  Μα η δολοφονία είναι αποτέλεσμα όλων των παραπάνω! Με τέτοιο χαρακτήρα τι άλλο θα μπορούσε να κάνει? Τέτοιους στρατολογεί η ναζιστική οργάνωση επειδή αυτοί είναι πρόθυμοι για τις βρωμοδουλειές τους! Δεν είναι τυχαίο ότι μιλάνε και γράφουν ανορθόγραφα! Μόνο σε αμόρφωτους και χαμηλού επιπέδου άτομα μπορούν να κάνουν πλύση εγκεφάλου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή