Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Χρυσή Αυγή: Ο ένοπλος βραχίονας της Ν.Δ. του Σαμαρά

Τον Μάιο του 2013 ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλιόπουλος είχε μιλήσει άσχημα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του προεδρεύοντα ΓιάννηΔραγασάκη, που απείλησε τον χρυσαυγίτη ότι, αν δεν σταματήσει τις ύβρεις, θα καλέσει τον φρούραρχο να τον πετάξει έξω. Ο Ηλιόπουλος αποχώρησε από μόνος του, αποκαλώντας «ξεφτιλισμένους» τους βουλευτές που τον αποδοκίμαζαν. Το βράδυ έγινε χαμός στα κανάλια, όλοι έψεγαν την εξτρεμιστική δράση των χρυσαυγιτών βουλευτών, παρατηρώντας μάλιστα ότι κάποιος έπρεπε να είχε καλέσει τον φρούραρχο νωρίτερα.

Ποια ήταν η αντίδραση του γ.γ. της κυβέρνησης σε αυτό το άθλιο περιστατικό; Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η «Εφημερίδα των Συντακτών», στο κινητό του Κασιδιάρη υπήρχε SMS το οποίο ανέφερε τα εξής: «Πέρασε Μπαλτάκος και μας είπε να δώσουμε συγχαρητήρια σε Ηλιόπουλο». Συγχαρητήρια στον Ηλιόπουλο, συγχαρητήρια στον τραμπούκο που απειλούσε τους βουλευτές και τους έδειχνε τις γροθιές του. Δεν ήταν μόνο του Μπαλτάκου τα συγχαρητήρια και δεν ήταν μόνο για τον Ηλιόπουλο. Σύμπασα η Ακροδεξιά πτέρυγα της Ν.Δ., τα μπουμπούκια που κινούνται σαν πλανήτες γύρω από τον ήλιο-Σαμαρά, επικροτούσε σύμπασα την Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής, επειδή είχε το θάρρος να τα κάνει λίμπα μέσα στη Βουλή και να τα χώνει στους αριστερούς. Τα εύψυχα παλικάρια του Μιχαλολιάκου κοίταζαν τα κομμούνια στα μάτια και τα απειλούσαν με ξερονήσια και εξορίες, λέγανε όσα δεν τολμούσαν να ξεστομίσουν οι κουστουμαρισμένοι δεξιοί, που κρατιόντουσαν με το ζόρι να μην σβερκώσουν τους συριζαίους που περνούσαν από δίπλα τους.

Το δεξί χέρι του Σαμαρά συνεχάρη τους τραμπούκους της Χ.Α., δίνοντάς τους πράσινο φως για να συνεχίσουν τους τραμπουκισμούς εντός Βουλής. Και εκτός Βουλής, εκεί όπου οι χρυσαυγίτες καθάριζαν τους δρόμους και τις λαϊκές από ξένους, υλοποιούσαν δηλαδή την προεκλογική υπόσχεση του Σαμαρά για επανακατάληψη των πόλεων. Το επιβεβαίωσε, εν τη απέραντη βλακεία του, και ο βουλευτής Ταμήλος: «Βόλευε τη Ν.Δ. και την κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή. Καθάριζε τους αλλοδαπούς από τις γειτονιές, με αποτέλεσμα να μη χρεώνεται η κυβέρνηση με το πολιτικό κόστος».

Τη βόλευαν κι άλλα τη Ν.Δ. Τη βόλευε να γυρίζουν τα τάγματα της Χ.Α. στις λαϊκές συνοικίες του Πειραιά και να τρομοκρατούν τον κόσμο με τις φάτσες τους και τους λοστούς τους. Τη βόλευε να δέρνουν αλύπητα τα μέλη του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, εκεί κοντά στη Ναυπηγοεπισκευαστική, που τα χρυσαύγουλα ήθελαν να την αλώσουν, προς όφελος των εφοπλιστών. Όταν οι ναζιστές έστειλαν τα μέλη του ΠΑΜΕ στο νοσοκομείο, η Ν.Δ. δεν έβγαλε ούτε μισή ανακοίνωση καταδίκης. Έξι μέρες μετά, οι ίδιοι πάνω - κάτω χρυσαυγίτες δολοφόνησαν στο Κερατσίνι τον Παύλο Φύσσα και τότε ο Σαμαράς ανακάλυψε αίφνης ότι στη χώρα υπήρχε μια εγκληματική οργάνωση, που δέρνει και σκοτώνει.

Η εγκληματική οργάνωση ήταν εκεί εδώ και χρόνια, ήταν γαντζωμένη πάνω στη Ν.Δ., ήταν κάτι σαν προέκταση του δεξιού χεριού της.

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου