Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Μπαλτάκος έδινε εντολές στους χρυσαυγίτες για το πώς θα ψηφίσουν

Ο άνθρωπος που έλυνε και έδενε στο μέγαρο Μαξίμου μέχρι την αποκάλυψη του βίντεο με τον Ηλία Κασιδιάρη, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης και πρώτος τη τάξει σύμβουλος του πρωθυπουργού, ο πολύς Τάκης Μπαλτάκος, δεν περιοριζόταν στις κοινωνικές επαφές και τα κουτσομπολιά με τους χρυσαυγίτες που φιλοξενούνταν σε γραφείο απέναντι από το δικό του.

Σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών, όπως αποκαλύπτεται από τα μηνύματα που έστελνε στον Ηλία Κασιδιάρη, ο κ. Μπαλτάκος λειτουργούσε ως άτυπος καθοδηγητής των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και είχε κατορθώσει να λειτουργεί η κοινοβουλευτική ομάδα της ναζιστικής οργάνωσης ως παράρτημα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Μπαλτάκος εμφανίζεται να περνά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και να δίνει εντολές για το πώς θα ψηφίσουν οι χρυσαυγίτες, σε ζητήματα που διαίρεσαν την τότε τρικομματική κυβέρνηση.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την Εφημερίδα των Συντακτών, δεν παραλείπει να επιβραβεύσει τους χρυσαυγίτες για την απαράδεκτη στάση τους μέσα στην αίθουσα της Βουλής, ενθαρρύνοντας τους τραμπουκισμούς τους…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου