Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ακόμα δεν ξήλωσε το Μπαλτάκειο πουλόβερ ...


Δεν υπάρχει κανείς/α, φανταζόμαστε που να έπεσε από τα σύννεφα διαβάζοντας τις αποκαλύψεις που κάνει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαρράς στην εφημερίδα των Συντακτών και με αδιάψευστα ντοκουμέντα αποδεικνύει ότι το ναζιστικό πολιτικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου ήταν το δεκανίκι της Ν.Δ. Το ότι όλα τα τελευταία χρόνια η Χ.Α έχει βοηθήσει με κάθε τρόπο το αστικό πολιτικό σύστημα δεν χρειαζόταν οι σημερινές αποκαλύψεις για να το αντιληφθούμε.
Φυσικά και η Ν.Δ δεν ήταν αχάριστη. Και μόνο το γεγονός ότι ο Ν. Δένδιας κρατούσε στο συρτάρι του για χρόνια 32 φακέλους με εγκληματικές ενέργειες των χρυσαυγιτών και τις «ξέθαψε», αναγκαστικά, μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα λέει πολλά.

Θα επανέλθουμε στο δημοσίευμα της ΕτΣ που μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο άνθρωπος που έλυνε και έδενε στο μέγαρο Μαξίμου μέχρι την αποκάλυψη του βίντεο με τον Κασιδιάρη, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης και πρώτος τη τάξει σύμβουλος του πρωθυπουργού, ο πολύς Τάκης Μπαλτάκος δεν περιοριζόταν στις κοινωνικές επαφές και τα κουτσομπολιά με τους χρυσαυγίτες που φιλοξενούνταν σε γραφείο απέναντι από το δικό του.

Οπως αποκαλύπτεται από τα μηνύματα που έστελνε στον Ηλία Κασιδιάρη, ο κ. Μπαλτάκος λειτουργούσε ως άτυπος καθοδηγητής των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και είχε κατορθώσει να λειτουργεί η κοινοβουλευτική ομάδα της ναζιστικής οργάνωσης ως παράρτημα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Μπαλτάκος εμφανίζεται να περνά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και να δίνει εντολές για το πώς θα ψηφίσουν οι χρυσαυγίτες, σε ζητήματα που διαίρεσαν την τότε τρικομματική κυβέρνηση.
Μάλιστα, δεν παραλείπει να επιβραβεύσει τους χρυσαυγίτες για την απαράδεκτη στάση τους μέσα στην αίθουσα της Βουλής, ενθαρρύνοντας τους τραμπουκισμούς τους.

Προσέξτε τώρα κάποιες «λεπτομέρειες» που δεν πρόκειται να αναφερθούν στα αστικά ΜΜΕ. Ο Μπαλτάκος στο γνωστό βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα ο Κασιδιάρης χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό σαν «μικρόνοα, φοβισμένο, πούστη». Υπήρχε περίπτωση να υπήρχε άνθρωπος ο οποίος θα λουστεί τέτοια μπινελίκια και δεν θα είχε διώξει, τουλάχιστον με τις κλωτσιές τον υβριστή του;
Και όμως ο Σαμαράς αντί να τον διαγράψει αμέσως απ’ την Ν.Δ και να τον σουτάρει από την κυβερνητική καρέκλα που του είχε παραχωρήσει, του έδωσε το προνόμιο να υποβάλλει την παραίτηση του και να παρουσιάζεται σήμερα σαν μελλοντικός εθνοσωτήρας.
Στην ίδια κατεύθυνση Δένδιας και Αθανασίου δεν τόλμησαν να καταθέσουν μήνυση σε βάρος του για τα όσα τους απέδωσε στο γνωστό βίντεο. Θα ήταν αφελής κανείς να πιστέψει ότι ήταν τυχαία όλα αυτά.

Ο «γεννήθηκα και θα πεθάνω αντικομμουνιστής» επιστήθιος φίλος για 30 χρόνια του σημερινού πρωθυπουργού, Τ. Μπαλτάκος ήταν ο άνθρωπος που αναλάμβανε όλες τις βρώμικες δουλειές. Αν ανοίξει το στόμα του θα κάψει πολλούς.
O Τάκης Μπαλτάκος ήταν το alter ego του Α. Σαμαρά. Πόσο λογικό είναι να αποδεχθούμε ότι είχε «αυτονομηθεί» όπως μας λένε τα κυβερνητικά παπαγαλάκια κάθε μορφής και έκανε ..του κεφαλιού του;
Και πώς να πιστέψουμε ότι μετά την απομάκρυνση απ’ το πόστο του δεν ξαναείχε καμιά επαφή με τον Σαμαρά;

Εγώ πάντως είχα δει ένα όνειρο. Για κρατήστε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου