Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Μπέος αρνήθηκε να συζητήσει ψήφισμα καταδίκης της Χρυσής Αυγής

Με δυναμική παρουσία στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος του Βόλου, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Όπως γράφει η Ηλέκτρα Προσήλια στο vforvolos.gr, ο Αχιλλέας Μπέος αρνήθηκε να συζητηθούν μια σειρά από θέματα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν το συζητάμε αυτό. Εμείς αποφασίζουμε τι θα συζητήσουμε».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο δήμαρχος του Βόλου αρχικά αρνήθηκε να συζητηθεί ψήφισμα καταδίκης της Χρυσής Αυγής για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα που κατέθεσαν αντιπολιτευόμενοι συνδυασμοί. Όπως αναφέρει το vforvolos.gr πώς θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά όταν προεκλογικά είχε δηλώσει σε ραδιόφωνο με τεράστια άνεση «και τι έγινε που έχω στο ψηφοδέλτιο μου υποψήφιους – μέλη της Χρυσής Αυγής;».

Οι τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης αποχώρησαν από την αίθουσα, όμως ο πρόεδρος του δημ. συμβουλίου, έκανε λόγο για κατάλυση της δημοκρατίας και φασισμό. «Κατά τη γνώμη του προέδρου, οι τρεις παρατάξεις προσπάθησαν φασιστικά να διαλύσουν τη δημοκρατική διαδικασία της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, αποχωρώντας από την αίθουσα όταν ο υπέρμαχος του δημοκρατικού πολιτεύματος δήμαρχος αρνήθηκε να συζητηθεί το ψήφισμα», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Εκπρόσωποι των παρατάξεων των εργαζομένων ΟΤΑ, βρίσκονταν επίσης στο δημ. συμβούλιο με αίτημα να συζητηθεί το θέμα της αξιολόγησης, περιμένοντας να σταθεί ο δήμαρχος στο πλευρό τους, βασιζόμενοι και στην προεκλογική δήλωση του Αχιλλέα Μπέου πως θα βρίσκεται στο πλευρό κάθε πολίτη. Ο εργαζόμενος δεν είναι πολίτης άραγε, αναρωτιέται η ιστοσελίδα.

Ο δήμαρχος, αναφέρει το ρεπορτάζμ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους δημοσιογράφους τους οποίους χαρακτήρισε «κοπρίτες και διχασμένες προσωπικότητες».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου