Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Φαήλος Κρανιδιώτης: Μύθος Και Αριστερή Προπαγάνδα Τα Μαχαιρώματα Αλλοδαπών Από Χρυσαυγίτες!

“Αντιποίηση αρχής” οι δολοφονικές επιθέσεις! 
Εβγαλε για τα καλά τη μάσκα της κεντροδεξιάς η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά. Το γραφείο τύπου της ΝΔ και ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού Φαήλος Κρανιδιώτης δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα στην πολιτική προσέγγισης με τη Χρυσή Αυγή.
 Οχι στις ίσες αποστάσεις: Μετανάστες κακοί, χρυσή αυγή καλύτερη
Σε νέο άρθρο του στη νεοδημοκρατική εφημερίδα Δημοκρατία ο Φαήλος Κρανιδιώτης χαρακτηρίζει λάθος την  «πολιτικά ορθή» εμμονή κάθε τόσο να ρίχνεται μια στο καρφί και μια στο πέταλο, μια στη λαθρομετανάστευση και μια στη Χρυσή Αυγή. Όχι στις ίσες αποστάσεις λοιπόν από τον Φαήλο ο οποίος ουσιαστικά υπερασπίζεται τη δράση της Χρυσής Αυγής και όπως γράφει χαρακτηριστικά: « Λες και δίνουμε εξετάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ / ΕΚΜ / «Βίλα Αμαλία» και στις άλλες παρδαλές παραφυάδες της Κουμουνδούρου, αναλυτές εκ του προχείρου και καθεστωτικούς φουλαράτους «διανοητές» του τάλαρου. Ασχετα μεγέθη, άσχετα ζητήματα»
Ευφάνταστη και βλακώδη προπαγάνδα  τα μαχαιρώματα μεταναστών από χρυσαυγίτες!
Τι γράφει λοιπόν ο στενός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά:
Η Χρυσή Αυγή, στη χειρότερη περίπτωση, κάνει αντιποίηση αρχής, ενίοτε πέφτει και καμιά ψιλή, ήτοι έργω εξύβριση και σωματικές βλάβες. Οι εκατόμβες των μαχαιρωμένων αλλοδαπών υπάρχουν στην ευφάνταστη και βλακώδη προπαγάνδα της «προοδευτικιάς» δημοσιογραφίας και στις παρεμβάσεις της Κλάραμπελ και λοιπών φωταδιστών κοινοβουλευτικών του ΣΥΡΙΖΑ / ΕΚΜ / «Βίλα Αμαλία». Τιμωρητέα η προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να χωθεί στα κενά του κράτους, αλλά είναι ανόμοιο μέγεθος με την πλημμύρα της λαθροεισβολής και την εξ αυτής εγκληματικότητα.
Ενίοτε πέφτει και καμιά ψιλή;   Αυτό να το πει ο Κρανιδιώτης στους αριστερούς φοιτητές που έδιναν τη μάχη έξω από τα εξεταστικά κέντρα και δέχτηκαν δολοφονική επίθεση από το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με τον υπαρχηγό του Μιχαλολιάκο Ανδρουτσόπουλο επικεφαλής και η ζωή του ενός σώθηκε από καθαρό θαύμα.  Δεκάδες καταγεγραμμένα περιστατικά ρατσιστικής βίας μαχαιρωμάτων και άγριων ξυλοδαρμών βαπτίζονται αριστερίστικη φαντασία από το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ! Ακόμα και τις επίσημες αστυνομικές αναφορές τις πετάει στα σκουπίδια ο σύμβουλος του Σαμαρά μπροστά στην ανάγκη του να υπερασπιστεί τα βρωμερό υπόγειο της δεξιάς πολυκατοικίας
undefined Όπως οι νεοναζί αμφισβητούν τους νεκρούς στο πολυτεχνείο έτσι και το «αδελφό κόμμα» της Χρυσής Αυγής φλερτάρει με την ιδέα ότι και τα μαχαιρώματα αλλοδαπών είναι άλλος ένας μύθος των αριστερών. Οι νοσταλγοί του χίτλερ για τον κύριο Φαήλο απλά επιχειρούν να ανακαταλάβουν τις πόλεις από τους εισβολείς!
Ο άνθρωπος που ζήτησε την ένωση της βάσης της δεξιάς (ΝΔ και Χρυσή Αυγή) άλλωστε παραδέχεται ότι οι χρυσαυγίτες είναι ιδεολογικά τους αδέλφια. .
Όπως γράφει με ορολογία που θυμίζει την περίοδο της επταετίας χαρακτηριστική της αλαζονείας του κράτους της δεξιάς:
«Στο κάτω-κάτω σε ποιους απευθυνόμαστε; Σίγουρα όχι στη διαταραγμένη αριστεράντζα.»
πηγή:  mao.gr

1 σχόλιο: