Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Ρώσοι νεοναζιστές βίασαν μέχρι θανάτου ομοφυλόφιλο έφηβο (σκληρές εικόνες)

Σοκ προκαλεί η υπόθεση έφηβων ρώσων νεοναζιστών, οι οποίοι βίασαν μέχρι θανάτου, έναν ομοφυλόφιλο συνομήλικό τους από το Ουζμπεκιστάν.

«Οι βασανιστές, έδειραν το θύμα με ένα ρόπαλο για μερικές ώρες, το μαχαίρωσαν, το σημάδεψαν με μπογιά, έσκισαν τον πρωκτό του με έναν λοστό και τον γέμισαν με αφρό (που χρησιμοποιείται στις οικοδομικές κατασκευές για μόνωση). Οι τραυματισμοί φαίνεται να οδήγησαν στο θάνατό του, όπως δήλωσαν οι θύτες. Το θύμα πιθανότατα ούρλιαζε και φώναζε για βοήθεια, αλλά δεδομένου ότι δεν γνώριζε καλά τη ρωσική γλώσσα, κανείς δεν ήρθε να το βοηθήσει. Επίσης φαίνεται ότι οι γείτονες βοήθησαν την ομάδα στο βασανισμό του θύματος. Καμία σύλληψη δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα», έγραψε στο διαδίκτυο ο ακτιβιστής, Dr Valentin Degtyarev, ο οποίος παρακολουθεί και καταγράφει τη δράση της ακροδεξιάς ομάδας Occupy Pedofilyaj







Ένα άλλο περιστατικό ψυχολογικής βίας και εκβιασμού καταγράφεται στο βίντεο που ακολουθεί, όπου ομάδα 15χρονων εξευτελίζει άλλον νεαρό ομοφυλόφιλο. Οι νεαροί νεοναζιστές καταγράφουν τη σκηνή με κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια αναρτούν το βίντεο στο YouTube, με σκοπό το δημόσιο εξευτελισμό του συνομηλίκου τους.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου