Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Αυτοκτονία-σοκ στη Ρώμη: «Είμαι ομοφυλόφιλος και όλοι με κοροϊδεύουν»

Ένας δεκατετράχρονος έθεσε τέρμα στη ζωή του χθες το βράδυ στην Ρώμη εξαιτίας του ότι, όπως έγραψε σε μήνυμά του, ήταν «ομοφυλόφιλος και είχε γίνει στόχος των συνεχών χλευασμών των συνομήλικών του».

Ο δεκατετράχρονος αυτοκτόνησε κάνοντας βουτιά στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας στην οποία ζούσε με τους γονείς του, στην ιταλική πρωτεύουσα.

Στο γραπτό του μήνυμα, το οποίο θέλησε να αφήσει τόσο σε ένα τετράδιο, όσο και σε «Usb» του υπολογιστή του, ο άτυχος έφηβος ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς του για την πράξη του και εξήγησε ότι η απελπισία του οφειλόταν, κυρίως, στην στάση των συνομήλικών του, που δεν του επέτρεπαν, πλέον, ούτε να βγαίνει μαζί τους. Τον είχαν, ουσιαστικά, αποκλείσει από την παρέα τους.

Τον περασμένο Νοέμβριο, στην Ρώμη, ένας δεκαπεντάχρονος ομοφυλόφιλος είχε θέσει επίσης τέλος στην ζωή του, μέσα στο σπίτι του, ενώ τον περασμένο Μάιο, ένας δεκαεξάχρονος είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει από παράθυρο του σχολείου του εξαιτίας του ότι φοβόταν την απομόνωση εξαιτίας του σεξουαλικού του προσανατολισμο

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου