Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Eξέγερση μεταναστών στην Αμυγδαλέζα μετά από ρατσιστικές κτηνωδίες αστυνομικών

ΚΕΕΡΦΑ- Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή

Αθήνα 10/08/2013, ώρα 10.45

ΝΑΙ, ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝ ΑΧΜΕΝΤ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ 10 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΟΔΟ ΣΤΗ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ(ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΙΣ 1.22,11-8-2013)

Eξέγερση μεταναστών με νεκρούς(;) στην Αμυγδαλέζα μετά από ρατσιστικές κτηνωδίες αστυνομικών

Η κτηνώδης αντιμετώπιση των αστυνομικών φυλάκων στο στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών της Αμυγδαλέζας ξεπέρασε κάθε όριο προκαλώντας έκρηξη οργής των κρατουμένων. Έκοψαν το ρεύμα εδώ και τρείς μέρες από δύο κοντέινερ διότι οι μετανάστες έβαλαν να δουλέψουν τα κλιματιστικά! Οι μετανάστες αρνήθηκαν να μπουν μέσα στους σκοτεινούς φούρνους. Οι αστυνομικοί τους πίεζαν βρίζοντας χυδαία και χτυπώντας ενώ κάποιοι αστυνομικοί πάτησαν το φαγητό τους φωνάζοντας «δεν μας νοιάζει αν πεθάνετε». Μετά γενικεύτηκε η σύγκρουση με φωτιές σε μεγάλο μέρος του στρατοπέδου. Μετανάστες υποστηρίζουν ότι υπάρχουν βαριά τραυματίες που βρίσκονταν στο χώμα χωρίς να έχουν τίς αισθήσεις τους και ότι ένας η δύο είναι νεκροί

Τα κολαστήρια του Ξένιου Δία και του Δένδια πρέπει να κλείσουν εδώ και τώρα. Να τιμωρηθούν οι ένοχοι για τη ρατσιστική κακομεταχείριση στην Αμυγδαλέζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου