Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Απολαυστικό βίντεο . Ο μπουμπούκος κράζει τη χρυσή αυγή. Αλληλομαχαιρώματα μεταξύ ακροδεξιών.


Άδωνις Γεωργιάδης για Χρυσή Αυγή by allthewebnews
Σφοδρή επίθεση στη Χρυσή Αυγή, εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, το πρωί του Σαββάτου.

Ο κ. Γεωργιάδης ειρωνεύτηκε τη στάση των επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, ενώπιον των ανακριτών, κάνοντας λόγο για "ξεφτίλα", λόγω του ότι απαρνήθηκαν με μεγάλη ευκολία τα πιστεύω τους.

Αναφερόμενος στα όσα υποστήριξε ο κ. Παππάς σχετικά με τον όρκο στον εθνικοσοσιαλισμό, που βρέθηκε στο σπίτι του ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν ιδιαίτερα καυστικός.

"Αυτό θα μπει στην παγκόσμια ιστορία. Αναγνωρίζω το γραφικό μου χαρακτήρα, αλλά δεν θυμάμαι ότι το έγραψα αυτό. Σαν το παιδί της πρώτης δημοτικού, που το πιάνουν να κάνει σκανδαλιά και προσπαθεί να κρυφτεί" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

"Αυτοί τώρα εκπροσωπούν τον εθνικισμό, τον ελληνικό. Αν είναι δυνατόν".

Αναφερόμενος στη φωτογραφία του κ. Παππά με τη ναζιστική στολή, ο υπουργός Υγείας σημείωσε ότι δεν υπάρχει συζήτηση ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι εθνικοσοσιαλιστές.

"Εδώ είναι η ξεφτίλα η μεγάλη. Αντί να πουν, ναι κύριοι εμείς πιστεύουμε αυτά. Απεχθή, βδελυρά μισητά, εμείς τα πιστεύουμε. Αυτοί κάθονται και πάνε να τους βγάλουν όλους τρελούς".

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην Θ. Σκορδέλη, στην οποία ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και κατήγγειλε ότι ήταν η πρώτη στα επεισόδια όταν πήγαινε να μιλήσει στον Αγ. Παντελεήμονα.

"Τι αποδεικνύεται τώρα; Η κυρία αυτή, είχε μπίζνα με τους αλλοδαπούς, έπαιρνε λαθραία προϊόντα, τα έδινε στους αλλοδαπούς, έπαιρνε τη μίζα και μετά έβγαινε στα κανάλια και φώναζε να φύγουν οι αλλοδαποί", είπε ο υπουργός.

"Αυτή η κυρία που έπαιρνε μίζα από το παρεμπόριο, έλεγε σε μένα τι ζητάς εσύ εδώ, εμείς θα καθαρίσουμε την πλατεία. Ανοίγεις τους διαλόγους τους τηλεφωνικούς και τι ανακαλύπτεις; Όταν οι αλλοδαποί τους έδιναν μίζα, δεν τους πείραζαν. Όταν δεν τους έδιναν πήγαιναν και τους βάραγαν".

Ο Α. Γεωργιάδης τόνισε ότι ο κόσμος πρέπει να καταλάβει το ρόλο της Χρυσής Αυγής και ότι πρέπει να καταλάβει ότι έπεσε θύμα τεράστιας πολιτικής απάτης.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου