Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Και «οδός Αδόλφου Χίτλερ» μέσα στο σπίτι του Παππά

Και «οδός Αδόλφου Χίτλερ» μέσα στο σπίτι του Παππά
Πρόκειται για ευρήματα αποκαλυπτικά της πολιτικής και ιδεολογικής ταυτότητα του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, τα οποία περιήλθαν στα χέρια των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής, μετά την έρευνα που διενήργησαν χθες στο σπίτι του, στην Ανατολή Ιωαννίνων.

Οι βιβλιοθήκες του σπιτιού έβριθαν ναζιστικών βιβλίων και σχετικών αντικειμένων, εντοπίστηκε εεπίσης εκεί ένα βιβλίο του Στυλιανού Παττακού, σημαίες με τη σβάστικα, καθώς και πινακίδες γραμμένες στα γερμανικά, όπως «Eintritt Verboten» (Απαγορεύεται η είσοδος) και Adolf Hitler Strasse (οδός Αδόλφου Χίτλερ).
Βρέθηκε επίσης ένα πιστόλι 9 χιλιοστών, τύπου Luger και το διάσημο εξάσφαιρο περίστροφο τύπου Colt 38mm Special.
Και για τα δύο όπλα δεν υπήρχε άδεια. Επίσης βρέθηκε μία ξιφολόγχη μήκους 53 εκατ. και μία σιδηρογροθιά.
Και «οδός Αδόλφου Χίτλερ» μέσα στο σπίτι του Παππά
Το ναζιστικό υλικό που είχε συγκεντρώσει ο Χρήστος Παππάς είναι πλούσιο και ενδεικτικό της αγάπης του «νούμερο 2» της Χρυσής Αυγής για τους ναζί.
Η Αντιτρομοκρατική βρήκε στο σπίτι του μία φωτογραφία του Αδόλφου Χίτλερ πάνω στην οποία αναγράφονται οι λέξεις «Χρυσή Αυγή».

Στη σοφίτα του σπιτιού του βρέθηκαν δύο μεγάλες πάνινες σημαίες, μία με τον αγκυλωτό σταυρό και μία με δικέφαλο αετό και τα διακριτικά SS.

Μάλιστα, στη συλλογή του Χρ. Παππά συγκαταλέγονται και δύο γερμανικά κράνη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, το ένα με τα διακριτικά των SS και το άλλο με τη σβάστικα, αλλά και δύο τριγωνικά σημαιάκια με τον αγκυλωτό σταυρό, μία μεγάλη σημαία με το γνωστό σήμα του «Στόχου».
Και «οδός Αδόλφου Χίτλερ» μέσα στο σπίτι του Παππά

Στη βιβλιοθήκη του Χρ. Παππά, εκτός από το DVD «Εργα και ημέρες για την 21η Απριλίου», υπήρχαν και πολλά βιβλία για τους ναζί, όπως «Ο Στρατιώτης των SS», «Εχοντας τον Χίτλερ στο πλευρό μου», αλλά και βιβλία για τους «Εβραίους».

Επιπλέον στο σπίτι του Παππά βρέθηκαν δύο άδεια μπουκάλια κρασιού με ετικέτα που απεικονίζει τον Μπενίτο Μουσουλίνι να χαιρετά φασιστικά, ενώ εξετάζεται το εάν τα τέσσερα Ευαγγέλια παλαιού τύπου που βρέθηκαν εμπίπτουν στον νόμο περί αρχαιοτήτων.

Προκαλεί με κείμενο μέσα από τη φυλακή
Και «οδός Αδόλφου Χίτλερ» μέσα στο σπίτι του Παππά
Συνεχίζει τις προκλήσεις και μέσα από τη φυλακή ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, καθώς με ένα προκλητικό κείμενο που ανάρτησε στο προσωπικό του ιστολόγιο επιτίθεται κατά της κυβέρνησης χαρακτηρίζοντας την εγκληματική δράση της οργάνωσης «τίμιο πολιτικό αγώνα».

Μάλιστα μιλά για «πολιτική δίωξη», επιχειρώντας να κρύψει όλα όσα καταγράφονται στο πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τη ναζιστική οργάνωση.

Το κείμενο - «γράμμα από τη φυλακή» προς τους «συναγωνιστές» του αναφέρει:

Και «οδός Αδόλφου Χίτλερ» μέσα στο σπίτι του Παππά
«Για πρώτη φορά στα χρονικά αρχηγός και βουλευτές πολιτικού κόμματος συλλαμβάνονται και φυλακίζονται με κατασκευασμένη κατηγορία κατόπιν παραγγελίας της εκτελεστικής εξουσίας (κυβέρνησης). Η συμμορία του μνημονίου, η ανθελληνική κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και όλο το "αντισυνταγματικό τόξο" ενάντια στη λαϊκή βούληση.

Πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί οι άθλιοι και υπαίτιοι της δυστυχίας του ελληνικού λαού πως ο Ελληνας γεννιέται και πεθαίνει ελεύθερος. Οι ιδέες δεν φυλακίζονται, το φρόνημα δεν διώκεται.

Και «οδός Αδόλφου Χίτλερ» μέσα στο σπίτι του Παππά
Η ελληνική ιδέα, η ιδεολογία του λαϊκού εθνικισμού, ο τίμιος πολιτικός μας αγώνας όχι μόνο θα δικαιωθεί αλλά και θα επικρατήσει γιατί αποτελεί την μοναδική ελπίδα για εθνική ανάκαμψη. Παλεύουμε για την ελευθερία της πατρίδας από τα δεσμά των εγκάθετων του μνημονίου. Αγωνιζόμαστε για την πολυπόθητη εθνική ανεξαρτησία. Αγωνιζόμαστε για εθνική αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη.

Πυκνώστε τις γραμμές μας, τις γραμμές του εθνικιστικού κινήματος Χρυσή Αυγή. Αγωνιστείτε για την πατρίδα, την ελευθερία και το ψωμί. Αγωνιστείτε για την παιδεία και τη νεολαία. Συναγωνιστές Ελληνες πατριώτες, ψηφοφόροι και μη του κινήματος, ψηλά το κεφάλι Ελληνες Εθνικιστές! Δεθείτε γερά στο κατάρτι της πίστης μας!
Και «οδός Αδόλφου Χίτλερ» μέσα στο σπίτι του Παππά

Ελληνες, μην τους πιστεύετε! Η πολιτική του ''σοκ και δέος'' που εφαρμόζουν τα τελευταία 3 και πλέον χρόνια δεν περνάει. Ο ελληνικός λαός θα νικήσει. Ο ελληνικός εθνικισμός θα νικήσει. Εχουμε τον Θεό, τον λαό, το δίκαιο και την αλήθεια στο πλευρό μας. Αναλυτικά τα ευρήματα:
πιστόλι 9 mm LUGER και 6-σφαιρο περίστροφο COLT .38 Special , τα οποία κατείχε παράνομα
ξιφολόγχη συνολικού μήκους 53 εκ., με μήκος λάμας 42 εκ.,
σιδερογροθιά,
εβδομήντα πέντε (75) δισκέτες Η/Υ,
ψηφιακός δίσκος CD
Και «οδός Αδόλφου Χίτλερ» μέσα στο σπίτι του Παππά
τέσσερα (4) Ευαγγέλια παλαιού τύπου, για τα οποία ερευνάται η πιθανότητα να εμπίπτουν στον νόμο περί αρχαιοτήτων,
δύο (2) κράνη, εκ των οποίων το ένα με διακριτικά « SS » και το άλλο με αγκυλωτό σταυρό (σβάστικα),
μπουκάλια κρασιού κενού περιεχομένου, με ετικέτα όπου απεικονίζεται ο Μπενίτο Μουσολίνι και συγκεκριμένα πορτρέτο αυτού, και φωτογραφία όπου χαιρετά ναζιστικά,
πλήθος βιβλίων που αναφέρονται στους ναζί,
δύο (2) μικρές πάνινες σημαίες με αγκυλωτό σταυρό και κοντάρι,
Και «οδός Αδόλφου Χίτλερ» μέσα στο σπίτι του Παππά
δύο (2) μεγάλες πάνινες σημαίες με αγκυλωτό σταυρό, χωρίς κοντάρι,
πάνινη σημαία με δικέφαλο αετό και τα διακριτικά « SS »,
δύο (2) τριγωνικά σημαιάκια μεσαίου μεγέθους με αγκυλωτό σταυρό,
φωτογραφία του Αδόλφου Χίτλερ, στο πάνω μέρος της οποίας αναγράφεται «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. -...σοβαρευθυμολογώντας, ρωτώ: "οδός Μακακίας" υπήρχε στον οίκο του χρυσαβγουλένιου αυτού πολιτικού ανδρός;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή