Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Χρυσαυγίτης βουλευτής έβγαλε πιστόλι σε αντιεξουσιαστές – Προσήχθη από την ΕΛ.ΑΣ.



Συμπλοκές ξέσπασαν στον Βόλο μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών. Κατά το επεισόδιο ο βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, σύμφωνα με την αστυνομία έβγαλε το όπλο του και το έδειξε στην «αντίπαλη» ομάδα.

 Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 19:30 και όπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., η συμπλοκή έγινε μεταξύ ατόμων του αντιεξουασιστικού χώρου και μελών της Χρυσής Αυγής, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο βουλευτής του κόμματος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο βουλευτής φέρεται να έβγαλε το πιστόλι που κατέχει νόμιμα και να το έδειξε.

 Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προχώρησαν σε προσαγωγές έξι Χρυσαυγιτών μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής.

Τελικά μετά από με εντολή εισαγγελέα, οι προσαχθέντες που οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Βόλου, αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού έδωσαν καταθέσεις. Ο εισαγγελέας διέταξε να γίνει προανάκριση για την υπόθεση.

 ΠΗΓΗ

  ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΛΗ Η ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ TOTE ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ.

 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΤΙΡΙΖΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΗ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ, ΧΤΥΠΑΝ ΜΑΧΑΙΡΟΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΚΑΛΥΠΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΔΕΝ ΕΙΔΕ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ. ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΟΠΛΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ...

ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΙΔΑΙΤΕΡΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΝΗ (ΠΧ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΧΙΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΚΟΥΡΗ).

 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ KATANOHTO ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΥΘΕΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου