Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Παραλογισμός: Χτυπούσαν με πτυσσόμενες ράβδους όποιον αλλοδαπό συναντούσαν


Σκέφτηκαν ότι η ημέρα των Χριστουγέννων ενδείκνυται για κυνήγι μεταναστών. Και απόφάσισαν να βγουν να βιοπραγήσουν εναντίων ανθρώπων που έκαναν το "έγκλημα" να περπατούν σε ελληνικό έδαφος. Παραλογισμός και βαρβαρότητα. Ομάδα νεαρών με αυτοκίνητο . έκαναν βόλτα το πρωί στα νότια προάστια-Γλυφάδα, Ελληνικό και Αργυρούπολη-και χτυπούσαν με πτυσσόμενες ράβδους όποιον αλλοδαπό συναντούσαν.

 Χτύπησαν τρείς αλλοδαπούς στέλνοντας τους δύο σοβαρά τραυματισμένους στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ενώ έκλεψαν και τα χρήματα που είχαν μαζί τους τα θύματα. Οι δράστες σύμφωνα με την αστυνομία, αναγνωρίστηκαν από τα θύματα και συνελήφθησαν, ενώ διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής. Πρόκειται για δύο 22χρονους νεαρούς. Η Αστυνομία αναφέρει ότι οι δράστες δεν ανήκουν σε κάποιον πολιτικό χώρο.

1 σχόλιο:

  1. Σιγά που δεν ανήκουν σε πολιτικό χώρο! Λέτε να το έκαναν Κομμουνιστές? Ο ρατσισμός έχει όνομα και λέγεται Χρυσή Αυγή! Αλλά τι να περιμένει κανείς από την Αστυνομία! Σήμερα λένε ότι δεν ανήκουν σε πολιτικό χώρο και αύριο θα τους αφήσουν ελεύθερους ή θα τους ρίξουν στα μαλακά! Παίζουν με την νοημοσύνη μας λες και δεν ξέρουμε ποιοι το έκαναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή