Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Έλληνας ο δράστης του εγκλήματος στην Ξάνθη

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 27χρονος κατηγορούμενος για το βιασμό, τη δολοφονία και τον εμπρησμό της 34χρονης κοπέλας στην Ξάνθη.

 Έξω από το δικαστικό μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί πολίτες οι οποίοι προσπάθησαν να λιντσάρουν τον 27χρονο, ενώ φώναζαν συνθήματα εναντίον του με αποτέλεσμα να καθυστερήσει για αρκετή ώρα η μεταγωγή του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.

Το μεσημέρι, μέσα σε κλίμα ανείπωτης θλίψης, παρουσία των τοπικών αρχών της Ξάνθης και εκατοντάδων πολιτών, έγινε η κηδεία της άτυχης κοπέλας.

Ανακοινώσεις σχετικά με την τραγική δολοφονία της 34χρονης στην Ξάνθη έκανε την Παρασκευή η Αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό, δράστης είναι ένας 27χρονος Έλληνας που προσήχθη αργά το βράδυ της Πέμπτης και νωρίς το πρωί της Παρασκευής ομολόγησε την πράξη του.

Το έγκλημα έγινε την Πέμπτη τα ξημερώματα, σε ακάλυπτο χώρο οικοδομής στην περιοχή Σαράντα Εκκλησίες.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Αστυνομικού Διευθυντή του Νομού, ο 27χρονος παραδέχθηκε πως πλησίασε το άτυχο θύμα έξω από την πόρτα του σπιτιού της και, ασκώντας σωματική βία, την βίασε. Στη συνέχεια και αφού τον αναγνώρισε, τη χτύπησε στο κεφάλι με τα χέρια και της έβαλε φωτιά. Φεύγοντας πήρε την τσάντα της που περιείχε έγγραφα και το κινητό της τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη του μετά από μαρτυρία ενός υπαλλήλου ότι τον είδε κοντά στο σημείο της δολοφονίας λίγη ώρα νωρίτερα και από αποτύπωμα που βρέθηκε σε αυτοκίνητο στον ακάλυπτο χώρο της οικοδομής. Επίσης, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, μεταξύ άλλων, βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις απόπειρας βιασμού και κλοπών.

ΑΠΟ ΤΟ 902.gr


Έβαλαν πάλι τα μαχαίρια και τα στειλιάρια μέσα οι τραμπούκοι της χρυσής αυγής αφού οι προσευχές τους δεν εισακούστηκαν και ο δράστης δεν ήταν αλλοδαπός όπως στοιχημάτιζαν σε πολλές ακροδεξιές σελίδες, 'Ετσι πολλά φασιστομπλογκς απο χτες κατέβαζαν αναρτήσεις που υπόσχονταν πογκρόμ και απόδοση "δικαιοσύνης" απο τους "διαλεχτούς" της χρυσής αυγής.


Για αυτό το έγκλημα οι επιλεκτικά (αναλόγως της εθνικότητας του δράστη) ευαίσθητοι εθνικιστές δεν οργάνωσαν συγκεντρώσεις (άλλωστε τι θα έκαναν θα κυνηγούσαν έλληνες??) δεν έγραψαν  δακρύβρεχτα κείμενα. Δεν είχε αυτή τη φορά πογκρόμ (βασιζόμενοι στη ρατσιστική και ηλίθια λογική αν ένας εγκληματίας - όλοι εγκληματίες) με τη ανοχή αν όχι τη βοήθεια της αστυνομίας.


Αυτή τη φορά τα Μ.Μ.Ε. δε θα παίξουν για κανα μήνα το θέμα, δε θα επαναλαμβάνουν συνέχεια την εθνικότητα του δράστη, δε θα βρουν αφορμή να δώσουν δίκιο και να δικαιολογήσουν τη δράση των  ταγμάτων εφόδου της χρυσής αυγής.


Χαλάστηκε και το κυβερνητικό τρίο καθότι δε βρέθηκε θέμα να καλύψει  το σκάνδαλο με τη διαγραφή απο τη  λίστα Λαγκάρντ 3 συγγενών του Παπακωνσταντίνου. Χαλάστηκαν ακόμα που δε βρήκαν και πάτημα για να δικαιολογήσουν με τις γκεμπελίστικες μεθόδους τους την (αντι)μεταναστευτική τους πολιτική αλλα και την καταστολή των τελευταίων ημερών κατά των "λαθρολάγνων αναρχοκομουνιστοσυμμοριτών" όπως συνηθίζουν να λένε.

Όπως και να έχει μακρυά απο την υποκρισία των υπανθρώπων εθνικιστών, των πολιτικών και των μέσων εξημέρωσης - ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΒΙΑΣΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου