Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013

Αποκάλυψη: Ο ναζιστικός όρκος της Χρυσής Αυγής

Χειρόγραφο κείμενο με τον τίτλο «Όρκος Χρυσή Αυγή» και ημερομηνία 30-6-1983, το οποίο βρέθηκε στο σπίτι του Χρήστου Παππά στα Γιάννενα και καταρρίπτει όλους τους ισχυρισμούς των προφυλακισθέντων της Χρυσής Αυγής ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους Ναζί και τον Χίτλερ, αποκάλυψε το Mega.

Το κείμενο καταλήγει με το γνωστό ναζιστικό σύνθημα «Ζήτω η Νίκη» που φώναζε σιδηροδέσμιος κατά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια ο Νίκος Μιχαλολιάκος, και στο τέλος φιγουράρει μεγαλοπρεπής η σβάστικα και με μεγάλα γράμματα το «A. HITLER».

Σύμφωνα με το MEGA, το κείμενο το είχε στα χέρια του ο ανακριτής κατά τη διάρκεια της χθεσινής απολογίας του βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, στην κατοχή του οποίου, υπενθυμίζεται, είχαν βρεθεί αφίσες του Μουσολίνι και του Χίτλερ, κράνη των SS, σβάστικες κ.α..

O όρκος των Χρυσαυγιτών που βρέθηκε στο σπίτι του Παππά στην Ανατολή Ιωαννίνων έχει ως εξης:

«Ορκίζομαι να φυλάττω πίστιν εις το Μεγαλείο της Εθνικοσοσιαλιστικής Κοσμοθεωρίας, να αγωνισθώ με όλας μου τας δυνάμεις και αν χρειασθή να θυσιάσω ακόμη και τη ζωή μου μαχομενος υπέρ των ιερών συμβόλων της φυλετικής Ιδέας.

Ορκίζομαι ότι θα αγωνισθώ με όλας μου τας δυνάμεις διά την Νίκη του Εθνικοσοσιαλισμού, του οποίου Εθνικοσοσιαλισμού δι' εμέ φορεύς είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εις τας γραμμάς του οποίου ορκίζομαι να είμαι ένας γενναίος, πειθαρχικός και πιστός Στρατιώτης.

Ορκίζομαι ότι θα αγωνισθώ με φανατισμό και αποφασιστικότητα διά την εξόντωσι του βδελυρού, μισερού και αηδιαστικού εχθρού της φυλής, του παντοτεινού ενόχου της ιστορίας, του μοναδικού υπεύθυνου διά την παρακμήν της ράτσας μου και διά τον εκφυλισμό του πολιτισμού.

Ορκίζομαι ότι θα αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις διά την οριστική συντριβή του Εβραίου υπανθρώπου. Εάν ποτέ προδόσω αυτόν τον όρκο, εύχομαι οι Συναγωνιστές μου να με τιμωρήσουν με τον πλέον σκληρό και απάνθρωπο τρόπο. Μάρτυρές μου ας είναι οι θεοί, οι θεοί των Ελλήνων που μου έδωσαν την ευτυχία να γεννηθώ σ' αυτήν την ιερή Γη.

Ζήτω η νίκη

Ζήτω ο Εθνικοσοσιαλισμός»Πηγή: Αποκάλυψη: Ο ναζιστικός όρκος της Χρυσής Αυγής | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/124794#ixzz2gr0BfyFC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου