Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ημίγυμνος ο Κασιδιάρης πυροβολεί πινακίδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος είναι ο λόγος που στελέχη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής ασκούνταν με πραγματικά πυρά και όπλα σε στρατιωτικά γυμνάσια;

Ο Κασιδιάρης, μια μέρα μετά τη δήλωσή του ότι "απλώς έκανε γυμναστική" στις εικόνες του με όπλα που είδαν το φως της δημοσιότητας, εμφανίζεται και σε νέο βίντεο, να πυροβολεί μια πινακίδα *περπατώντας*.Δεν κάνει σκοποβολή. Κάνει βολή, περπατώντας, όπως στις πολεμικές ταινίες.

Όπως έχει βγει από πολλά αποδεικτικά στοιχεία -αλλά και από δηλώσεις του Μιχαλολιάκου και άλλων στελεχών- η Χ.Α. σκόπευε -και πιθανότατα σκοπεύει ακόμη- να καταλύσει το πολίτευμα.

Κι όμως, ο Κασιδιάρης ήταν και σήμερα στη Βουλή, απολαμβάνοντας την σχετικά υψηλή ακόμα δημοφιλία του, και κατήγγειλε δικαστικούς για σκευωρίες, και γελώντας είπε "Μας κατηγορούν ακόμα κι ότι δήθεν θέλουμε να καταλύσουμε το πολίτευμα".

Δηλαδή συνεχίζουν να μας λένε ψέματα κατάμουτρα, και υπάρχει κόσμος που ακόμα τους επικροτεί.

Το πιο τρελό είναι πως αν δεν είχε δολοφονηθεί ο Φύσσας, τίποτα απ' αυτά δεν θα μας είχε απασχολήσει. Όλοι θα ήταν ελεύθεροι, με την βουλευτική ασυλία τους. Η δικαιοσύνη δεν θα είχε κάνει τ.ί.π.ο.τ.α. Παρ' ό,τι τα πράγματα αυτά είχαν συμβεί και δεν είχαν καμία σχέση με τον φόνο του Φύσσα!

Επίσης, αν δεν είχε δολοφονηθεί ο Φύσσας, και συνεχίζονταν τα στρατιωτικά γυμνάσια της Χ.Α. - μέ όλους πλέον να έχουν όπλα και να έχουν εκπαιδευτεί άριστα στον εμφύλιο πόλεμο, δεν ξέρω και εγώ τι θα συνέβαινε σήμερα, αύριο, σε ένα χρόνο.

ΥΓ. Μικρολεπτομέρεια: Το να καταστρέφεις δημόσιες πινακίδες υποτίθεται τιμωρείται με φυλάκιση, κλπ. Το να κάνεις σκοποβολή σε άσχετα μέρη, επίσης. Το να μην έχεις άδεια για τέτοια όπλα, πάλι. Το να πυροβολείς ασκόπως, και αυτό...

ΥΓ2. Για το "Ο Κασιδιάρης πυροβολεί πινακίδα", στο fb κάποια σχολίασε...Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου