Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

«Χρυσαυγίτες» με ράσα καρφώνει ο Μιχαλολιάκος. Δείτε το βίντεο

Προβληματισμό και αναταράξεις στην Εκκλησία προκαλούν όσα αποκαλύπτει ο αρχηγός της ΧΑ για παρασκηνιακές σχέσεις με Μητροπολίτες. Βίντεο με αναφορές του Νίκου Μιχαλολιάκου στους ιεράρχες, που στηρίζουν, ακόμη και υλικά, τη Χρυσή Αυγή, περιλαμβάνεται στο υλικό, που έχουν στα χέρια τους οι ανακρίτριες που ερευνούν την υπόθεση.

Ο προφυλακισμένος αρχηγός του κόμματος, εμφανίζεται να δηλώνει «έχουμε Μητροπολίτες που αξίζουν. Ο Πειραιώς Σεραφείμ που δεν καταλαβαίνει τίποτε…Ο Άνθιμος, μεγάλος πολιτικάντης. Αυτός ο σκατιάρης αν δεν ήτανε δεν θα ήταν Αρχιεπίσκοπος ο Ιερώνυμος, θα ήταν ο Ευστάθιος που είναι καθαρός… Το έπαιξε δίπορτο ο Άνθιμος…. Ο Σπάρτης είναι πολύ καλός, δέχτηκε τα παιδιά από την τοπική οργάνωση, έβαλε ένα ολόκληρο γηροκομείο και μας ψήφισε στις εκλογές ο Σπάρτης.

Καλός αλλά επίσης πολιτικάντης, παρά τα πύρινα λόγια του είναι ο Καλαβρύτων. Αυτοί που είναι διαμάντια στην εκκλησία, τους έχω μετρήσει και ζυγίσει, να ξέρεις είναι: Ο Ανδρέας ο Κονίτσης, ο λεβέντης. Πλήρωνε και το γραφείο μας όποτε είμαστε…Ο Πειραιώς Σεραφείμ και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ο οποίος βοήθησε τώρα στις εκλογές με όλες του τις δυνάμεις και πάρα λίγες χιλιάδες ψήφους θα έβγαινε για πρώτη φορά στην ιστορία της Κύπρου εθνικιστής βουλευτής».

Στο ίδιο βίντεο ο αρχηγός της ΧΑ παραδέχεται ότι δεν πιστεύει σε εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά «μην παριστάνω και τον δημοκράτη» ενώ σε άλλο σημείο χαρακτηρίζει τους Έλληνες «ζώα» που επί 37 χρόνια ψήφιζαν τους ίδιους.

www.avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου