Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

«Φτάνει πια η δημαγωγία και ο φασισμός των δήθεν αριστερών», αναφέρει σε δήλωσή του ο ανεξάρτητος βουλευτής, Ανδρέας Λοβέρδος, απαντώντας στα σχόλια για τις δηλώσεις του σχετικά με την Χρυσή Αυγή και υπογραμμίζει με νόημα ότι «πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων μόνο οι φασίστες ζητούσαν».

«Αρκεί η συνειδητή ή ασυνείδητη συνηγορία υπέρ του παραεμπορίου, της ανασφάλειας των πολιτών και των λαθρεμπόρων των φτωχών του τρίτου κόσμου. Πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων μόνο οι φασίστες ζητούσαν. Οι ψευτο-ασφαλίτες της σύγχρονης ψεύδο-αριστεράς δεν νομιμοποιούνται να ελέγχουν τα φρονήματα κανενός» υπογραμμίζει ο κ. Λοβέρδος.

«Αλήθεια, που είναι οι τραμπούκοι -ακτιβιστές των δυόμιση ετών, επί των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου, που το έπαιζαν "αγανακτισμένος λαός"; Έχουν πια συμμαζέψει τη βία τους στην δήθεν προοπτική κάποιας εξουσίας;» συνεχίζει.

Τέλος στην ίδια δήλωση κάνει αναφορά στο προσωπικό του παρελθόν και στην αντιδικτατορική του δράση: «Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, μαθήματα δημοκρατίας δεν δέχομαι από κανέναν. Πέρασα τις εξετάσεις μου στην κατάληψη του Πολυτεχνείου στη Θεσσαλονίκη, στις 16-17 Νοεμβρίου του 1973».

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ :

 Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΚΑΝΕΙ "ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ" ΠΑΝΩ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου