Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

Η ΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ-ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΩΝ-ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΦΑΝΤΑΡΟ ΚΙΜΩΝΑ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΙΜΩΝΑΣ:
«Με σοκ και πόνο πληροφορηθήκαμε ότι σήμερα τα ξημερώματα, την ώρα της σκοπιάς του, αυτοκτόνησε ο σ. Κίμωνας Καρολίδης στο 616 τάγμα πεζικού στο Νεοχώρι Ορεστιάδας, όπου υπηρετούσε τη θητεία του. Είχε γεννηθεί το 1985 και ήταν παιδί φτωχής, λαϊκής οικογένειας από την Νάουσα. Μεγάλωσε με την μητέρα του, με όλες τις δυσκολίες μιας μονογονεϊκής οικογένειας με πενιχρό εισόδημα, καλλιεργώντας όμως ένα σπάνιο ήθος. Δύο χρόνια μετά την είσοδο του στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στη Θεσσαλονίκη, άφησε τα καράβια και πέρασε στο ΤΕΙ Αθήνας στο τμήμα Τοπογράφων. Πρόσφατα, πριν καταταγεί, είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του και περίμενε την ορκωμοσία του. Από νεαρή ηλικία εντάχθηκε στην κομμουνιστική αριστερά, στην αρχή στην ΚΟΕ και από τις αρχές του 2012 στην ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. Συμμετείχε σε όλους τους μεγάλους λαϊκούς και νεολαιίστικους αγώνες. Στο κίνημα ενάντια στην παγκοσμιοποίηση, στρατεύτηκε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα και στους αγώνες για το άρθρο 16, όντας μέλος της Αριστερής Ενότητας. Συμμετείχε καθημερινά και αδιάλειπτα στους αντιμνημονιακούς αγώνες της τελευταίας περιόδου, στις πλατείες, στις παρελάσεις. Πάντα μπροστά, ανθεκτικός στα δακρυγόνα, με απλωμένο το χέρι στο διπλανό του. Ευαίσθητος, λιγομίλητος, εργατικός, αποφασιστικός. Όποιος τον γνώρισε θα τον θυμάται για το ανεξάντλητο φιλότιμό του, για την ευρύχωρη καρδιά του»!

Όμως για αυτό το φτωχόπαιδο. Για αυτόν τον αγωνιστή της ζωή και της ταξικής πάλης, το μίσος, η απανθρωπιά, ο πικρόχολος λόγος, περίσσεψαν από τους εθνικιστές, τους μιλιταριστές και τους νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής.

Πρέπει να προστατευτεί το κύρος του Στρατού και του αστικού συστήματος εξουσίας που επιβάλλει την υποχρεωτική στράτευση, αντιμετωπίζει το σύνολο του κόσμου της εργασίας ως Δούλους! Πρέπει να κυριαρχήσει και να μείνει απρόσβλητο το «εθνικό συμφέρον, τα εθνικά δίκαια»-η εξυπηρέτηση των αστικών σχεδίων για ανάπτυξη των κερδών τους-, η καθυπόταξη της εργατικής τάξης. Πρέπει να γίνει από όλους σεβαστό το ΑΞΙΟΜΑΧΟ των Ενόπλων Δυνάμεων, η ένοπλη υπεράσπιση των αστικών συμφερόντων, έστω και να υπάρχουν νεκροί και τσακισμένοι σωματικά και ψυχικά φαντάροι. Εμείς εξάλλου δεν μετράμε, παρά μόνο ως κρέας στα κανόνια τους!

Η συνάντηση εθνικιστών-μιλιταριστών-φασιστών καταλήγει σε μια απόλυτη ομοφωνία. Φταίει ο νεκρός, οι νέοι σήμερα είναι μαμμόθρεφτα-μπούληδες-μαμάκηδες, ο στρατός είναι ανδρική υπόθεση. Αυτοκτονούν γιατί αυτή είναι η εύκολη λύση! Τι απανθρωπιά, τι βλακεία, συγκατοικούν με τη μισαλλοδοξία και τη φασιστική καφρίλα… Με τι ευκολία λέγονται οι πιο άγριες κουβέντες. Και μάλιστα για ποιους, τους πιο άγρια χωμένους φαντάρους.


Βλέπεις, τα βύσματα, οι αθλητές, οι γόνοι των πλουσίων, τα μέλη της ΔΑΠ-ΠΑΣΠ-ΟΝΝΕΔ μένουν πάντα στο απυρόβλητο. Και ας ξέρουν όλοι ότι αυτοί δε χάνουν την ώρα τους στον Έβρο, αλλά κοπροσκυλιάζουν στο Πεντάγωνο. Αλλά αυτοί είναι οι ισχυροί, αυτοί που θαυμάζουμε και υπηρετούμε. Είναι οι βιομήχανοι και οι εφοπλιστές, οι εργολάβοι και οι τραπεζίτες, αυτοί που θα υπηρετήσουμε ως Μπράβοι, σοφέρ και πορτιέρηδες, που θα μας δώσουν κανένα εισιτήριο για το γήπεδο να πάμε να τα σπάσουμε, θα μας βολέψουν, θα μας δώσουν χαρτζιλίκι…

Όποιος ασκεί κριτική στου Παραλόγου τη Θητεία είναι Προδότης, Φυγόστρατος. Τι και αν οι αστοί πολιτικοί έχουν αποφύγει την Στράτευση ή έχουν αποφύγει τη θητεία. Τι και αν πριν από λίγα χρόνια ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ακροδεξιού ΛΑΟΣ αποδεικνύονταν ένα κοινός

Απατεώνας Φυγόστρατος.
Βεβαίως, η Χρυσή Αυγή έχει τη λύση: Στράτευση στα 18, αγοριών και κοριτσιών και 18 μήνες θητεία. Για να γίνουμε άνδρες. Και να πάμε να πάρουμε την Πόλη, την Κόκκινη Μηλιά και να βάλουμε το Μιχαλολιάκο ως νέο Παλαιολόγο στο θρόνο του Βυζαντίου.

 Τελικά, όλα αυτά αποτελούν κουβέντες, πράξεις, στόχους δύο εντελώς αντίθετων κόσμων. Από τη μια μεριά ο κόσμος του πλούτου, με όλο το πολιτικό-δικαστικό-κατασταλτικό υπηρετικό του δυναμικό και τα λούμπεν-μικροαστικά στοιχεία της ναζιστικής ακροδεξιάς να περιφρουρούν την εκμετάλλευση και την καταπίεση, τη διαφθορά και τη διαπλοκή, ενώ από την άλλη μεριά βρίσκεται η μεγάλη εργαζόμενη πλειοψηφία, ο παραγωγός του κοινωνικού πλούτου, ο κόσμος που του ανήκει η ανάγκη και η δυνατότητα της Κοινωνικής Απελευθέρωσης.

Σας τους παραδίδουμε στην κρίση σας:


Ανώνυμος 8 Φεβρουαρίου 2013 - 4:08 μ.μ.
Κανονικά θα έπρεπε να σας χαρακτήριζαν εθνικούς προδότες γι' αυτά που γράφετε. Είστε ίδιοι με τους πολιτικούς και τα media... Αποπροσανατολίζετε την κοινή γνώμη και φυσικά δημοσεύετε ανακρίβειες τόσο για την άσκηση ΛΥΣΙΜΑΧΟ όσο και για το λόγο αυτοκτονίας του στρατιώτη. Μακάρι όλοι οι οργανισμοί στην Ελλάδα να δούλευαν τόσο οργανωμένα και φιλότιμα όσο ο Στρατός. Συνεχίζοντας τη λασπολογία για τις ΕΔ το μόνο που θα καταφέρεται είναι να είστε κατ' ουσίαν υπεύθυνοι (εσείς και οι πολιτικοί) για πιθανή έναρξη εμφύλιου. Οι απώλειες στο λαιμό σας... Εθνικοί Προδότες. Αλλά τι λέω εθνικοί; Εσείς είστε οι πρώτοι υποστηριχτές της παγκοσμιοποίησης και της διαγραφής της ένδοξης ιστορίας του έθνους μας. Αν σας λέει κάτι αυτή η λέξη.

  1.  Ανώνυμος 6 Φεβρουαρίου 2013 - 10:19 μ.μ.

αφου ειστε! και λιγα σας λεει! μπουληδες-μαμακηδες-γιωτομπαλα-απαλευτα κοριτσακια-κλαψες-και γενικα οτιδηποτε που μονο στρατιωτες δεν σας χαρακτηριζουν... ρωτηστε τους πατερες σας πως ηταν τοτε ο στρατος! σχεδον 2 χρονια και την παλεψανε ολοι!! εσεις 9μηνο και αυτο με νυχια και με δοντια! σαν δεν ντρεπεστε λιγο!

ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΣ08.02.2013 | 18:41

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ 18 ΜΗΝΕΣ ΘΗΤΕΙΑ ΑΠΟ 18 ΧΡΟΝΩΝ. Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 15 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΑΧΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΝΤΡΟΠΗ07.02.2013 | 18:57

ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΛΟΦΑΝΤΑΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ 9 ΜΗΝΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΣΤΑ ΟΠΑ ΟΠΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΝΑΜΕ 18 ΜΗΝΕΣ ΜΕ 2 ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ! ΒΟΥΤΗΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.

G.Politis07.02.2013 | 13:19

Aυτό το άτυχο παλληκάρι θα αυτοκτονούσε είτε στην δουλειά του, είτε έξω την κοινωνία λόγω πίεσης. Όλοι πήγαμε στρατό, και μάλιστα σε πολύ χειρότερες εποχές, αλλά κανείς δεν σκέφθηκε να γυρίσει το όπλο πάνω του και να αυτοκτονήσει. Το πολύ πολύ να γκρινιάζαμε και να βρίζαμε αλλά μέχρι εκεί. Άλλωστε η εικόνα του στρατού-κολλεγίου φαίνεται από τον συνάδελφο του αυτόχειρα που ενώ άκουσε πυροβολισμό αντί να προστρέξει σε βοήθεια χέστηκε απάνω του και κάλεσε άλλους για να πάνε να δούνε. Φανταστείτε κότσια δηλαδή. Στρατιώτες στο Κολωνάκι και στην Μύκονο δε γίνεται ρε παιδιά. Θεός σχωρέστο το παλληκάρι....

Μανδραγορας07.02.2013 | 12:43

@ HT.Στρατο παει μονον οποιος δεν θελει να μπει ο Τουρκος, ο Σκοπιανος η ο Αλβανος σπιτι του, για να βιασει την μητερα, την αδερφη του και την κορη του, πριν τελικα βιασει και τον ιδιο.Γεια σου αθανατε ΓΙΩΤΑ...

takis manolis07.02.2013 | 01:00

ρε παιδια δε ντρεπεστε λιγακι??? τσιπα δεν εχετε πανω σας??εκμεταλευεστε το θανατο του φιλου σας ,οπως λετε,, για να παρετε μεταθεσεις??ο ΕΣ εδω κ μια πενταετια ειναι κολλεγιο,εσεις ειστε βουτυρομπεμπεδες για να αυτοκτονησει καποιος εχει λογους,ειτε οικογενειακους,ειτε ερωτικους,ολα τ΄' αλλα ειναι κουραφεξαλα ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΕΙ Ο ΕΣ???ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ

Γεώργιος Ν07.02.2013 | 07:51

Καλά αυτοί έχουν και καλοριφέρ. Το 97 που υπηρέτησα στο Νεοχώρι (Γενάρη με Αύγουστο) υπήρχαν μόνο ξυλόσομπες και άναβαν ούτε 4 ώρες την ημέρα. Δηλαδή σπίτι τους ανάβουν θέρμανση 24 ώρες την ημέρα; Προφανώς είχε θέματα από πολίτης και με την πίεση του στρατού και του εγκλεισμού δεν τα έβγαλε πέρα. Στην εποχή μας διαλέγουμε την ευκολότερη λύση!!!

·         Christos Mak · ΕΜΠ Eάν δεν μπορεί κάποιος να αντεπεξέλθει σε 12 μήνες Ελληνικού Στρατού εν καιρώ ειρήνης, πώς θα το κάνει εν καιρώ πολέμου, αλλά και στην πιό απαιτητική βιοπάλη μετά από την θητεία ; Ας μας προβληματίσει η φυγή από τις ευθύνες, την δουλειά, την προσπάθεια, τις θυσίες, που παρουσιάζει ένα κομμάτι της νεολαίας μας. Η μεγάλη Πατρίδα μας δεν είναι "σκατά", "ρουφιανιά", "πολιτικάντηδες" κλπ. Οι παππούδες μας του '40 αυτοκτονούσαν στις "διπλοσκοπιές" ;.Hμαρτον! Ολοι κάναμε φαντάροι 2,5 χρόνια στα σύνορα σε πιό αντίξοες συνθήκες. Ελληνίδες μάνες, ο αγώνας είναι δικός σας! Η θητεία μας στην ζωή προετοιμάζεται από εσάς. Μεγαλώστε Μαχητές για την Πατρίδα και για την Ζωή.
Καλή επιτυχία στο ιερό σας καθήκον!

"Alexandros Reflect · ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ο ΕΒΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΧΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΟΙΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ 24 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΘΗΤΕΙΑ...Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ,ΚΑΘΕΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ...
ΑΙΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ...ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ
MΑΣ...
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΟΝΟΥΝ...ΕΙΔΗΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ...ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΣΥΓΧΎΣΤΗΚΑ.............ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΚΗΠΩΝ...
ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ...
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ , ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ Γ'ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ?
ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...Ο ΕΒΡΟΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΜΟΥ...
"_"_"_" _"--------- >>> Η Π Υ Κ Ρ Η Α Λ Η Θ Ε Ι Α <<<<<<----------- br=""> ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18 ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΛΟΓΙΚΑ... ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ..


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

 ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

 Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου