Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ράβε-ξήλωνε, τα μπέρδεψαν οι γκεμπελίσκοι


Οι γκεμπελίσκοι της νεοναζιστικής συμμορίας, μεθυσμένοι από την εικονική «δημοσκοπική» απήχηση και τα παιχνίδια που τους θέλουν πιόνια σε επικοινωνιακές τακτικές, αποδεικνύονται αδίστακτοι. Αν και προβάλλει ως «πταίσμα» μπροστά σε άλλα «κατορθώματα», η τελευταία πλαστογραφία και τυμβωρυχία τους είναι αποκαλυπτική.

Εμφάνισαν τον Γρ. Λαμπράκη, στην επέτειο των 50 χρόνων από τη δολοφονία του, να «χαιρετάει φασι­στικά κατά τη διάρκεια των Βαλκανι­κών Αγώνων στην Κωνστα­ντινού­πολη, στις 20 Οκτωβρίου 1940, οχτώ μέρες πριν μας κηρύξουν τον πόλεμο οι Ιταλοί, όπως γράφει ο ίδιος στο ιδιόχειρο σημείωμά του στο πίσω μέρος της εικόνας». Στο ίδιο ση­μείωμα υποτίθεται πως ο πρω­τα­θλητής της ειρήνης σημειώνει ακόμη: «Εκεί ήρθα πρώτος στο τρέξιμο και το πήδημα. Σε 3 αγωνίσματα».

Πρώτα τα γεγονότα:
1) Οι 11οι Βαλκανικοί Αγώνες έγιναν πράγματι στην Κωνσταντινούπολη, ενώ ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος είχε αρχίσει και οι ναζί βομβάρδιζαν το Λονδίνο. Ηταν τότε που «ο Χίτλερ, όπως ο Τσόρτσιλ, ο Ρούσβελτ και ο Στάλιν», σύμφωνα με τον αρχηγίσκο, διέπρατταν όλοι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας». Πλην, όμως, οι αγώνες δεν έγιναν οχτώ μέρες πριν από την ιταλική εισβολή, αλλά στις 5-6 Οκτωβρίου.
2) Στους αγώνες νικητής στο πήδημα ήταν ο Ελληνας πρωταθλητής Γ. Παλαμιώτης. Δεύτερος ήρθε Τούρ­κος αθλητής και τρίτος πάλι Ελληνας. Ο Λαμπράκης δεν πήρε μέρος. Ούτε στο τρέξιμο νίκησε, αφού πάλι δεν συμμετείχε. Ετρεξε στη σκυταλοδρομία, όπου η ελληνική ομάδα τερμάτισε δεύτερη.
Ο πολυ-βαλκανιονίκης και πολυ-πανελληνιονίκης Λαμπράκης δεν είχε ανάγκη από ανύπαρκτες πρωτιές, όπως υποτίθεται ότι αναφέρει στο «ιδιόχειρο σημείωμα». Επιπλέον, η συγκεκριμένη φωτογραφία με τον «φασιστικό», υποτίθεται, χαιρετισμό των Ελλήνων αθλητών δεν προέρχεται από τους Βαλκανικούς Αγώνες του 1940. Ουδεμία απολύτως σχέση με την αποτρόπαιη ναζιστική χειρονομία.

Ο ξεσκολισμένος εθνικοσοσιαλιστής, πίσω από το ψευδώνυμο με το οποίο υπογράφει την «αποκάλυψη», έκοψε κι έραψε - άγνωστο προς το παρόν πώς και από πού. Αλλά στο τέλος μπερδεύτηκε στα σκοτάδια των υπογείων όπου κινείται. Οπως ο εσμός των ακροδεξιών παρακρατικών Γκο­τζα­μάνηδων, όταν δολοφονούσαν τον Λαμπράκη και αποκαλύφθηκαν τυχαία...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου