Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ όπως Χρυσή Αυγή.

Καθούμενος αραχτός και light «έκοβα βόλτες» στο Ιντερνέτι και ξάφνου σκάει μύτη μια ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για την γενοκτονία των Ποντίων. Ε τι να κάνω και εγώ...έκατσα και την διάβασα.

Σας την ποστάρω να την διαβάσετε και εσείς...και κρατήστε τα υπογραμμισμένα χωρία,θα χρειαστούν για μετά: (για καλύτερη ανάλυση εδώ και εδώ)



Ο άνθρωπος που έκανε την ανάρτηση είναι μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κοινωνιολογίας και πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Κοινωνιολογίας «Νίκος Πουλαντζάς».

Από τη βαρεμάρα μου είπα να περάσω και μια βόλτα από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγή. Και τι να δω; Η ίδια ανακοίνωση με διαφορετική διάταξη. Να σας την παρουσιάσω και αυτή με τα αντίστοιχα υπογραμμισμένα χωρία. (για καλύτερη ανάλυση εδώ και εδώ)



Τα βλέπω,τα συγκρίνω και σοκάρομαι που η μεγάλη δημοκρατική φιλελεύθερη παράταξη αντιγράφει την Χρυσή Αυγή. Και μετά αναρωτιέμαι γιατί να σοκάρομαι αφού η ίδια παράταξη είχε και έχει ανθρώπους που πιστεύουν αυτά: (για μεγαλύτερη ανάλυση εδώ και εδώ)



Να σας προτείνω κάτι εκεί στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ; Γιατί δεν αλλάζετε όνομα σε Χρυσή Φιλελεύθερη Φοιτητική Αυγή; Σας ταιριάζει απόλυτα.

ΥΓ:Τους Πόντιους δεν τους σκότωσαν οι Τούρκοι, αλλά ο ελληνικός και ο τουρκικός εθνικισμός.

ΥΓ1:Γιατί όμως δεν αναφέρουν τα βλαμμένα ότι ο Ελ.Βενιζέλους, όταν του προτάθηκε ένωση της Ελλάδας με τον Πόντο,εκείνος προτίμησε στη Συνδιάσκεψη Ειρήνης στο Παρίσι το Δεκέμβριο του 1918 να προτείνει την ενσωμάτωση του Πόντου στην Αρμενία.;Γιατί δεν λένε πως ο Βενιζέλους πούλησε τους Πόντιους εν ψυχρώ;

ΥΓ2:Γιατί τα τσογλανάκια δεν αναφέρουν πως όσο ο Ελληνικός Στρατός βρισκόταν στη ζώνη της Σμύρνης δολοφονούσε καθημερινά Μουσουλμάνους όπως αναφέρουν οι ίδιες ιστορικές πηγές για την γενοκτονία των Ποντίων;(3000-4000 πάνω κάτω)

ΥΓ3:Γιατί δεν αναφέρουν πως ο Ελληνικός Στρατός στο πέρασμά του προς Άγκυρα έσφαζε όποιον ζωντανό έβρισκε;

ΥΓ4:Γιατί δεν αναφέρουν οι γελοίοι ότι «κακοί μπολσεβίκοι» διέγραψαν χρέος 100 εκατομμύρια χρυσών γαλλικών φράγκων το 1918 που είχε το Ελληνικό κράτος προς την Ρωσία που επέτρεψε αργότερα στο ελληνικό κράτος να κάνει την μικρασιατική εκστρατεία ;

YΓ5:
3 μεγάλες γενοκτονίες τον 20ο αιώνα;;;
800.000 στη Ρουάντα από εμφύλιο.
600.000 στη Κίνα από Ιάπωνες κατά τον Β'ΠΠ
8.000.000 νεκροί στο Κονγκό από τον Λεοπόλδο τον 2ο του Βελγίου.
500.000 Ασσύριοι από τους Νεότουρκους.
300,000 Αιθίοπες και Λύβιοι από τον Μουσολίνι.

Δεν τα αναφέρουν α) γιατί δεν ξέρουν ιστορία,ξέρουν μόνο τους «εθνικούς μύθους»,β) γιατί πρέπει να προβάλουν ένα χ-ψ πατριωτικό/εθνικιστικό πρόσωπο για να ικανοποιήσουν τους νεοναζί που έχουν μέσα στην οργάνωσή τους,γ)γιατί πρέπει να βγάλουν χολή ενάντια κάθε άποψη που δεν δέχεται τους «εθνικούς μύθους» τους όπως κάθε καλός γκεμπελισκούλης.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Ας σημειωθεί ότι ο... όπως τον αποκαλούν, εθνάρχης Βενιζέλος, αφού έστειλε τους Έλληνες στρατιώτες να σφάξουν τους Τούρκους της κεμαλικής Τουρκίας και εν συνεχεία να σφαγιασθούν και οι ίδιοι από τον κεμαλικό στρατό, στη συνέχεια πρότεινε για το νόμπελ ειρήνης τον ίδιο τον Κεμάλ. Πιο απλά, οι στρατιώτες των δύο χωρών σφάζονταν και οι αρχηγοί τους παίζανε τάβλι. Αυτός είναι ο εθνικισμός τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή