Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ο θείος απο το Αουσβιτς ξαναχτυπά

Η σημερινή πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του θείου από το Άουσβιτς παίζει να ήταν ένα από τα πιο κατάπτυστα ακούσματα του έτους 2013. Παρακμιακός εθνικισμός, ρατσισμός και ξενοφοβία, με μια αντιαριστερή επιχειρηματολογία που συναντά κανείς μόνο σε χουντικές περιθωριακές εφημερίδες τύπου «Ελεύθερης Ώρας» και «Στόχου». Και επιπλέον, με μια εβραιοσυνωμοσιολογία που έφτανε στα όρια του Λιακοπουλισμού. Και όλα αυτά φυσικά με φόντο τη χαρακτηριστική τράγκικη ουρλιάζουσα κουτοπονηριά.
Μια γεύση μπορείτε να πάρετε από δω:
http://www.real.gr/audiofiles/237486.mp3

Δεν ξέρω αν το σημερινό του αφήνιασμα προκλήθηκε από υπερβολική κατανάλωση της «λεμοναδίτσας Μεν-Σεξ-Κόμπλεξ» που διαφημίζει κάθε πρωί ή από τις αποκαλύψεις που τον θέλουν να έλαβε σκανδαλωδώς μεγάλα θαλασσοδάνεια και να είναι στη λίστα των μεγαλοοφειλετών του δημοσίου (για τις οποίες, ενώ είναι πάντα λαλίστατος, δεν έβγαλε τσιμουδιά στην εκπομπή του).

Αυτό όμως που έκανε εντύπωση, είναι το μετέπειτα χειροκρότημα του «πολύ» και μετριοπαθή κατά τ' άλλα Χατζηνικολάου για όλη αυτή την αμετροεπή παπαρολογία του Τράγκα, που θα έκανε ακόμα και τον Φαήλο Κρανιδιώτη να κοκκινίσει:
http://www.real.gr/audiofiles/237502.mp3 (στο 0:45) ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου