Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Νέο κατόρθωμα των βλαχόμπατσων. Τους είδαν... μαλλιάδες και τους πήγαν στο τμήμα!

Τα μέλη του διεθνούς φήμης συγκροτήματος The Shrine έτυχαν της γνωστής αστυνομικής φιλοξενίας όταν βρέθηκαν στην Αθήνα: όπως καταγγέλλουν, oi αστυνομικοί τους προσήγαγαν επειδή είχαν... μακριά μαλλιά.

Οι σουηδοί μουσικοί έγραψαν σχετικά στην ιστοσελίδα τους:
"Την πρώτη ημέρα ρεπό μετά από 26 παραστάσεις μας σταμάτησε η αστυνομία επειδή έχουμε μακριά μαλλιά, ενώ περπατούσαμε στους δρόμους της Αθήνας...

Έπειτα από δύο ώρες ανάκρισης στο τμήμα, αφεθήκαμε ελεύθεροι και περάσαμε την υπόλοιπη μέρα κολυμπώντας στο Αιγαίο... Γάμα την αστυνομία σε όλο τον κόσμο".

Πολύ κουβέντα έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ κάποιοι χρήστες διέκριναν, τηρουμένων των αναλογιών, και ομοιότητες με το περιστατικό του 1967, στη συναυλίας των Rolling Stones, στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, στην λεωφόρο Αλεξάνδρας: Η πρώτη μεγάλη rock συναυλία στην Αθήνα έμελλε να λήξει βιαίως από τις δυνάμεις της αστυνομίας, όταν ο ο manager του συγκροτήματος, κατ' εντολή του τραγουδιστή του συγκροτήματος, Mick Jagger, προσπάθησε να πετάξει κόκκινα γαρίφαλα στο κοινό. Η αστυνομία έδειρε τους καλλιτέχνες και κόσμο που παρακολουθούσε τη συναυλία και τους οδήγησε στο τμήμα.Έκτοτε, δεν είχαν ποτέ συλληφθεί η προσαχθεί ξανά μέλη μπάντας, μέχρι τον φετινό Μάιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου