Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Η μούφα είδηση της ημέρας

Σοκ στο χώρο των ελληνόψυχων (και στις καθαρίστριες του μετρό) έχει προκαλέσει είδηση χεσίματος Κινέζου εντός σταθμού Αττικής.



Ενδεικτικά, μερικά ακόμα sites του χώρου που έχουν δημοσιεύσει την είδηση: skeftomasteellhnika.blogspot, eglimatikotita.gr, ethel-sinadelfos.blogspot, egklimatikotita-allodapwn.blogspot, pentapostagma.gr. ΚΙΝΕΖΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΙΝΑ, ΠΟΙΑ ΜΑΛΑΙΣΙΑ;;; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ “ΑΤΤΙΚΗ” λέει, οπότε αίσχος που μας χέζουν τους σταθμούς και τι θα γίνει επιτέλους με τους αλλοδαποί;

Για άλλη μια φορά όμως έχουμε να κάνουμε με κατασκευασμένη είδηση. Στην πραγματικότητα το γεγονός έγινε το 2012 όχι στο σταθμό "Αττική" ή πουθενά αλλού στην Ελλάδα αλλά στην.... ΚΙΝΑ!



Βέβαια αυτό δεν έχει καμία σημασία γιατί υπάρχουν πάρα πολλά τα δρώμενα και δεν θα μιλήσω για τα θέματα ανεργίας, θα μιλήσω για τα θέματα αλλοδαπούς τα οποία ούτε η ελληνική αστυνομία μπορεί να λάβει τα δρώμενα που μπορούμε εμείς ως νεαροί και σαν απλοί Έλληνες πολίτες να καθαρίσουμε αυτά που βλέπουμε και μόνο.

ΥΓ: Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της τελευταίας στιγμής τελικά η είδηση είναι αληθινή. Ο Κινέζος προηγουμένως ήταν στο Μεταξουργείο όπου υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας επίθεσης λεοπάρδαλης σε περαστικούς (εδώ και διαδώστε)! Ε τρόμαξε ο άνθρωπας και δεν άντεξε. Εχέστη πάνω του.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου