Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟ-ΔΙΑΙΤΟΣ??

1.

Κρατικο-δίαιτη είναι η Χρυσή Αυγή και μάλιστα χρόνια τώρα ως όργανο του βαθέως κράτους και της κρατικού τομέα της παρα-οικονομίας και της μαφίας. Η οικογένεια Μιχαλολιάκου είναι κρατικο-δίαιτη και συμπληρώνει το εισόδημα της από κρατικά προστατυμένες πορνο-δουλειές.

Ο Παναγιώταρος π.χ. είναι κρατικο-δίαιτος (γιαυτό διατηρεί και το καλοφάγωτο στυλάκι του) χρόνια τώρα καθώς έκανε μπίζνες με τον Βαβύλη για τον ρουχισμό της ελληνικής αστυνομίας σε μαγαζί κοντά στη ΓΑΔΑ.

Η Χρυσή Αυγή χρηματοδοτείται από εφοπλιστές, τα κονέ της μαφίας με το κράτος και από την κρατική εκκλησία.

2.

Κρατικο-διαίτοι ΔΕΝ είναι οι ειδικευμένοι και ανιδίκευτοι εργάτες και οι εργάτριες που περνάνε τη ζωή τους μέσα στα καλώδια. Η ΕΡΤ έχει και κομματικά διορισμένους και άτομα που έχουν μπει εκεί μέρα για χειραγώγηση αλλά η μεγάλη πλειοψηφία είναι και ήταν εργάτες. Και δε μιλάμε μόνο για δημοσιογράφους.

Δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει τέτοια διαμαρτυρία για άλλο ηλεκτρονικό μέσο, πράγμα που αποδυκνύει και το ότι υπήρξαν και αντιστάσεις και μια φωνή από τα κάτω μέσα στον κρατικό έλεγχο και τη χειραγώγηση.

ΑΝ ΚΛΕΙΝΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΚΑ KAI TO SKAI ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ, ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ. Τώρα που κλείνει η ΕΡΤ πανηγυρίζουν μόνο οι φασίστες, οι υπόλοιποι τουλάχιστον προβληματιζόμαστε.

3.

Κομματόσκυλα είναι τα χρυσαυγιτάκια, οι μεγάλοι καρπαζο-εισπράκτορες των χρόνων που έρχονται, άτομα που πουλάνε τη μάνα τους για ένα πακέτο μακαρόνια, εχθροί των εργατών και των αδύνατων.

4.

Η κουλτούρα της λογοκρίσίας και η αισθητική της χούντας είναι αυτή των ιδιωτικών καναλιών. Άτομα και ρουφιάνοι της χούντας και της ΥΕΝΝΕΔ δούλεψαν και έστησαν για το Μπόμπολα, το Λαμπράκη, τους Βαρδινογιάννηδες τα ιδιωτικά κανάλια.

...μιλάνε τα παπαδοπουλάκια για λογοκρισία;

Ούτε Κρατική, Ούτε Ιδιωτική, Ελεύθερη και Εργατική.

Δημόσια - Αμεσοδημοκρατικά (δηλαδή χωρίς αρχηγούς και εκμετάλλευση εργασίας)- Κοινωνικά - Ελευθεριακά και Εργατικά ηλεκτρονικά μέσα παντού.

Εργατικά συμβούλια και συνελεύσεις αυτοδιαχείρισης ή αλλιώς μιζέρια και απολύσεις.

Υ.Γ. το νου μας στο αρχείο και κυρίως στο που στοχεύει αυτή η κίνηση. Δεν ήταν "αιφνιαδιαστική" όπως λένε ψευδώς οι κάθε λογής κομματικοί. Και βέβαια η Νέα ΕΡΤ αν στηθεί, θα στηθεί μόνο από κομματικούς και απεργοσπάστες.

Ιδού λοιπόν η Ρόδος για τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ και την ΕΡΑ (τους εργάτες και όχι τους προϊστάμενους και τους κομματικά διορισμένους). Ή ξεπερνάνε τον μικροαστικό εαυτούλη και καταλαβαίνουν τι τους χτύπησε, και καταλαμβάνουν τα μέσα μαζί με τα κινήματα ή βουλιάζουν μαζί με την ΕΡΤ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου