Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Η Psychourania psycho killer που θέλει... λατίνο εραστή και μισεί τον Χατζηγιάννη.

Με το ψευδώνυμο Psychourania psycho killer, δηλαδή “ψυχοπαθής δολοφόνος”, διατηρούσε προφίλ στο twitter η κόρη του προφυλακισμένου αρχηγού της Χ.Α., Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Το ψευδώνυμο αποκαλύφθηκε από τα ηλεκτρονικά αρχεία που ανέκτησαν αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής από τους υπολογιστές χρυσαυγιτών βουλευτών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, από τα κείμενα που ανέβασε πριν από περίπου δύο χρόνια ξεχωρίζει εκείνο που έλεγε πως ήθελε να παντρευτεί Λατίνο ενώ σε ένα άλλο δήλωνε οτι “εμείς οι Κριοί είμαστε μέσα στο πάθος ρε παιδί μου”.

Ακόμη, ένα απο τα χαρακτηριστικά "τιτιβίσματα" της ήταν και το εξής: "Τέτοιες ώρες μόνο οι καβ@@άρηδες τα δίνουν όλα στο Twitter. Καλύτερα καβ@@άρηδες από μίζερες αμπελοφιλοσοφίες. Να τα λέμε και αυτά".

Δεν λείπουν και οι... καλλιτεχνικές απόψεις αφού σε ένα άλλο tweet καταφέρεται εναντίον του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη: “Χαίρομαι που ο Χατζηγιάννης στηρίζει Σαμαρά. Εχω έναν ακόμη λόγο να τον σιχαίνομαι τον π@@@@η”.

Το κείμενο που επέλεξε η Ουρανία Μιχαλολιάκου για να βάλει στο βιογραφικό της είναι απόσπασμα απο ταινία ενός Εβραίου σεναριογράφου, του Τσάρλι Κάουφμαν με τίτλο "Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού". Γράφει λοιπόν η Ουρανία Μιχαλολιάκου: “Πάρα πολλοί άντρες θεωρούν οτι είμαι ένα κόνσεπτ ή ότι τους συμπληρώνω ή ότι θα τους κάνω να αισθανθούν ζωντανοί. Αλλά εγώ είμαι απλά ένα γαμ@@νο κορίτσι που ψάχνει την ηρεμία του μυαλού της”.

ΠΗΓΗ

10 σχόλια:

  1. Έχετε τελειώσει ανθέλληνες και ακόμα νομίζετε ότι μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο με την σπασικλοπροπαγάνδα σας. Θα σας λιώσουμε σκουλήκια! 88

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μωρη παλιο πουτανα Ο ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΝΟ2 ερχεται,ετοιμαστειτε μπασταρδοι Ο ΑΡΗΣ ΖΕΙ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

      Διαγραφή
    2. Ρε αγάμητη, τράβα να πλύνεις κάνα πιάτο και άσε τις μαγκιές!

      Διαγραφή
    3. Αυτη η πουτανα μπαινει και τρολαρει παντου, μωρη πατσαβουρα εχουμε εκτυπωσει τη φωτο σου και σε ψαχνουμε κανονισε μονο να σε πετυχουμε καριολα.

      Διαγραφή
  2. Κοπελια απο πανω, δε πας καλυτερα να κοιταχτεις σε κανεναν καθρευτη, η ακομη καλυτερα να αυτοκτονησεις? Γιατι ουτε ο Φουστανος δε διορθωνει τη φατσα σου. Αλλα το χειροτερο ειναι οτι δε διορθωνεται το μυαλο σου. Το οποιο τελος παντων διαθετεις.
    Για κοιτα κατι μπαζα που το παιζουν και αρεια φυλη.

    Οσο για τη Μιχαλολιακου αλλο μπαζο απο εκει. Ναι ρε βοιδι, οι Λατινοι εσενα περιμεναν γιατι δε τους αρεσαν οι Βραζιλιανες και οι Μεξικανες. Ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί οι χρυσαυγίτες πυροβολούν τους καθρέφτες;
    Γιατί τους περνούν για πακιστανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί ο Μιχαλολιάκος πυροβόλησε τον καθρέφτη του;
    Τον πέρασε για αιγύπτιο πειρατή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τριών ηγετών (όποιου ειδους ηγετών...) έχω δεί να γυαλίζει το μάτι:
    Του Χίτλερ, του Γιωργηπαπαδόπουλου και του ...εγέρθητου.

    Ελπίζω ο τρίτος να μην έχει την «επιτυχία» των δύο πρώτων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τριτος θα χει την καταληξη των ταγματασφαλιτων στον Μελιγαλα,μαζι και οι ομοιδεατες του,ΤΡΕΜΕΤΕ

      Διαγραφή
  6. εχουμε τελειωσει....στη μαπα σας Ιοκάστη Μαρκάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή