Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Πρόταση Καρατζαφέρη για παραγωγικότητα: Μία ώρα δουλειάς επιπλέον, καθημερινά


Καθώς οι ψήφοι και τα δολοφονικά χτυπήματα της Χρυσής Αυγής πολλαπλασιάζονται, οι εθνικιστές και οι φασίστες αρχίζουν να δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Έτσι, η κρίση δεν σπέρνει μόνο κοινωνικούς αγωνιστές και αλληλεγγύη αλλά και ελληνοφρενή ανθρωπάρια με προσωπική τους ηθική το χτύπημα του πιο αδυνάτου αυτής της κοινωνίας. Μπορεί για την κατάντια μας να ευθύνονται Έλληνες, αυτοί όμως στοχεύουν μετανάστες. Αν στο αφηρημένο λένε ότι αγαπούν την Ελλάδα, είναι επειδή στο συγκεκριμένο, δηλαδή στον συνάνθρωπό τους, είναι οι χειρότερες λινάτσες και πρέπει κάπως να το καλύψουν. Νομίζουν μερικοί που αδιαφορούν για το μαρτύριο του δίπλα τους ότι αυτοί που δείχνουν τη χειρότερη σκληρότητα στον πλέον αδύναμο, θα είναι βελούδινοι με οποιονδήποτε άλλο. Με απονεννοημένες ιδέες όπως την πάλη ενάντια στον κομμουνισμό ως αίτιο της σημερινής κατάντιας και καλό τάισμα με βλακώδεις θεωρίες συνομωσίας ενάντια στους ΕΛ φτιάχνεται ένα εκρηκτικό μίγμα ανθρωποειδούς της κρίσης έτοιμου να επιτεθεί οπουδήποτε αλλού εκτός από τους πραγματικούς πρωταίτιους αυτής. Με αναβολικά και γυμναστήριο το πρωί και πουλώντας προστασία το βράδυ είναι επόμενο ότι σε τέτοια μυαλά ο πρώτος λεκές που θα πουλήσει Ελληνικό πνεύμα θα αγοράσει καλά. Αν η βλακεία ήταν όχημα, οι νεοναζί θα οδηγούσαν όλοι laborghini.

Όπου ακούς πολλή Ελλάδα, κάποιοι φυσικά πάνε πάλι να βγουν λάδι. Για να καθυστερήσει την πτώση του το σύστημα εξουσίας έχει κάθε διάθεση να χρησιμοποιήσει όλες τις εφεδρείες του ενάντια στο πλήρωμα του χρόνου που φέρνουν τα κινήματά μας. Στο ψυχορράγημά του αυτό που σε λίγο θα ξεβράσει θα είναι οι παρακρατικές συμμορίες των νεοναζί ενάντια στην κοινωνία, αφού τους έχει προσεταιριστεί ήδη στην κεντρική πολιτική σκηνή και τους διαφημίζει στα ΜΜΕ. Arbeit macht frei που έλεγε και στο Άουσβιτς.

Πρόταση Καρατζαφέρη για παραγωγικότητα: Μία ώρα δουλειάς επιπλέον, καθημερινά


«Είμαι κατηγορηματικά αντίθετος με την κατάργηση του 13ου-14ου μισθού» δήλωσε σήμερα ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επανέλαβε ότι «στην συνάντηση που είχαμε οι πολιτικοί αρχηγοί με τον Πρωθυπουργό ήμαστε όλοι αντίθετοι με αυτό το ενδεχόμενο. Ο Πρωθυπουργός γνωρίζει ότι είμαστε αμετακίνητοι στο θέμα αυτό».

Το καλύτερο όμως ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ το φύλαξε για το τέλος, αναλύοντας μάλλον και την πιθανή οικονομική πρόταση του κόμματος για έξοδο από την κρίση.

«Εάν το θεωρεί η τρόικα απαραίτητο για την αύξηση της παραγωγικότητας, τότε προτείνω αντί αυτού να δουλέψει ο Έλληνας εργαζόμενος 1 ώρα επιπλέον καθημερινά, για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, 2-3 χρόνια. Περαιτέρω μείωση μισθών και εισοδημάτων θα οδηγήσει σε βαθύτερη ύφεση και αύξηση λουκέτων και ανεργίας» κατέληξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης..

απο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου