Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ποιοί είναι οι «χρυσαυγίτες» και όλα τα υπόλοιπα φασιστικά και εθνικιστικά φρούτα:


1) Είναι οι συνεχιστές των ταγματασφαλιτών, των δωσίλογων "ελλήνων" που συγκρότησαν τα Τάγματα Ασφαλείας, παραστρατιωτικές ομάδες που έδρασαν στην Ελλάδα κατά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο σε ρόλο υποστηρικτικό των Γερμανο-Ιταλο-Βουλγαρικών ναζιστικών δυνάμεων κατοχής και πολέμησαν στο πλευρό των ναζί, δολοφονώντας τους συμπατριώτες μας αντάρτες που μάχονταν κατά των κατακτητών.

2) Είναι οι συνεχιστές των δολοφόνων του πολιτικού αγωνιστή της ειρήνης και της ελευθερίας Γρηγόρη Λαμπράκη, ο οποίος χτυπήθηκε απο παρακρατικούς ακροδεξιούς και ασφαλίτες το βράδυ της 22ας Μαΐου του 1963, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά του τέσσερις μέρες αργότερα.

3) Είναι οι νοσταλγοί της χούντας των συνταγματαρχών, η οποία φυλάκισε, βασάνισε, εξόρισε και δολοφόνησε χιλιάδες αγωνιστές τόσο στα μπουντρούμια της ΕΑΤ-ΕΣΑ (του Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος της Ελληνικής Στρατιωτικής Αστυνομίας), όσο και στη Γυάρο και αλλού και η οποία χούντα είναι η ηθική αυτουργός της προδοσίας της Κύπρου και της τουρκικής εισβολής στις 20 Ιουλίου του '74, κάτω απο το βάρος της οποίας η χούντα κατέρρευσε λίγες ημέρες μετά.

4) Είναι αυτοί που πραγματοποιούν δολοφονικές επιθέσεις σε αθώους, αδύναμους, απροστάτευτους μετανάστες, με αναλογία δέκα ατόμων προς έναν.

5) Είναι αυτοί που πραγματοποιούν ύπουλες επιθέσεις σε αριστερούς, κομμουνιστές ή αναρχικούς αγωνιστές, όπως κατά του φοιτητή Δημήτρη Κουσουρή, μέλους του NAP και της EΦEE και των συντρόφων του τον Ιούνιο του 1998, με στόχο να σκοτώσουν.

6) Είναι αυτοί που επανειλημμένως χαιρετούν ναζιστικά και βγάζουν καταδικαστική ανακοίνωση για το προ τεσσάρων ημερών κάψιμο της ναζιστικής σημαίας στο Σύνταγμα.

7) Είναι αυτοί που το παίζουν δήθεν "αντιμπατσικοί" (A.C.A.B.) γιατί αυτή η στάση έχει πέραση στους πιτσιρικάδες, όμως είναι γνωστές και χιλιοκαταγεγραμμένες σε δεκάδες οπτικοακουστικά ντοκουμέντα οι σχέσεις στοργής και η αγαστή συνεργασία τους με τους μπάτσους.

8) Είναι αυτοί που το παίζουν δήθεν "αντικαπιταλιστές" επειδή αυτήν την εποχή είναι της μόδας, αλλά βγάζουν ανακοίνωση ενάντια στον ηρωικό απεργιακό αγώνα των εργατών της "Ελληνικής Χαλυβουργίας" και υπέρ του αφεντικού Μάνεση, αποκαλύπτοντας ξεκάθαρα τον ρόλο τους ο οποίος είναι δίπλα και προς υπεράσπιση όλων των καπιταλιστικών αφεντικών.

9) Είναι αυτοί που μιλούν για λαμόγια, προδότες πολιτικούς και για εισβολή στη βουλή, όμως ονειρεύονται πως και πως να μαζέψουν το πολυπόθητο 3% στις προσεχείς εκλογές ώστε να μπουν κι αυτή στο κοινοβούλιο και να συμμετάσχουν κι αυτοί και με τα δυό τους χέρια στο μεγάλο φαγοπότι της κοινοβουλευτικής δικτατορίας και του "καπιταληστρικού" συστήματος που μας διαφεντεύει.

10) Είναι αυτοί που καπηλεύονται την ελληνική σημαία και ψαρεύουν σε θολά νερά, προσπαθώντας να μας πείσουν οτι όποιοι συνάνθρωποί μας κρατούν μια ελληνική σημαία στο χέρι άδολα κι αγνά γιατί γι' αυτούς η ελληνική σημαία είναι ένα σύμβολο ελευθερίας, ανήκουν στο δικό τους χώρο, το χώρο του μίσους, του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και του φασισμού.

Ε λοιπόν ΟΧΙ! ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ! Όσο κι αν προσπαθείτε να κρυφτείτε πίσω απο ελληνικές σημαίες και ανάμεσα στους απλούς ανθρώπους, γιατί ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ να σηκώσετε τα δικά σας εμβλήματα του μίσους, Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ, ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ...

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ, ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ.




ΑΠΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου